- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.tiborz
aktív tag
Üdvözletem!
Nemrégen találtam Rátok, és örömmel olvastam végig a fórumot.
Két hete nekem is ilyen (ASRock E350M1) ketyerém működik otthon, nagyobb gépről váltottam, de nem bántam meg. A kezdeti bajok (nem indul, uefi szétesik) nekem is megvoltak, de 1.10-es biossal már semmi baja nincs. W7 Ulti 64 bit csodálatosan hasít, töltök le-fel, filmnézés, minden jáccik. Egyszóval: megérte!
Üdv
d.tiborz -
d.tiborz
aktív tag
válasz attila199207 #1310 üzenetére
Szia!
Én Athlon64 x2 6000+ ról váltottam, szinte csak a net ment nálam is. Sokkal jobban tetszik, kissebb, no hang, és szép. -
d.tiborz
aktív tag
-
d.tiborz
aktív tag
-
d.tiborz
aktív tag
Ha már megkérdezted: szvsz a mostani igényeidet a Brazos is maximálisan kielégíti. Ha megvárod a Ilano-t, akkorra beharangoznak valami mást, arra gerjedsz, azt is várod. És így tovább. Én nem gondolkodtam, megvettem mert: AMD (évek óta kizárólag), ATI (régen imádtam, most sem csalódtam), ASRock (sokadik alaplapom tőlük van), olcsó, megbízható. Nem akarlak(akarunk) meggyőzni, de kérdezel, és itt válaszolunk a kérdéseidre. Te kell, hogy eldöntsd. Én nem bántam meg, hogy váltottam, bár az előző most porosodik a szoba sarkában.
-
d.tiborz
aktív tag
válasz adorjant #2841 üzenetére
Hali! Én most vettem egyet (Acer AO522, Ontario C-50), szintén második gépnek, hordozni valót. Eddig minden OK, net gyors (Chrome), YouTube HD videók is mennek szépen. Mondjuk kapásból RAM-ot cseréltem benne 2GB-ra. W7 Ultimate-ot használok. DVB-T tunert nem próbáltam, arról nem tudok nyilatkozni. Én ajánlom.
-
d.tiborz
aktív tag
Üdv!
Van egy Acer netbookom (C50), ami az utóbbi időben a következőt csinálja: kb 5 percenként elkezd dolgozni a vinyó (folyamatosan világít a HDD led), ilyenkor nem reagál semmire. Mikor végez, minden jó, lehet használni. Azután kezdi megint. Win7 Ultimate, driverek, frissítések OK. Mi lehet ez? -
d.tiborz
aktív tag
válasz donat_sz #5449 üzenetére
Sorry, nem fogalmaztam pontosan: én is a proci ventijére gondoltam. Az enyém 2 hónap után megmakkant, kukáztam. Akkor vettem egy Coolink 12-es ventit, azt raktam fölé. A fogyasztást nem néztem-mértem. Már megmérni sem tudom, mert a Brazost (ASRock E350M1) eladtam, most Llano van. Arra visszatettem a ház eredeti tápját.
-
d.tiborz
aktív tag
válasz Gaboren #5470 üzenetére
Szia!
Ha netezni, filmet nézni szeretnél (+flash), a Brazos-vonal teljesen megfelelő, fogyasztásban (18W) is rendben van. Ha ügyesen összeválogatod az alkatrészeket, 60-65 körül KOMPLETT gépet tudsz összerakni, mini-itx méretben is. Pofás kis házak vannak, "ami kis helyen elfér, jól szellőzik,nincs tele bazári ledekkel, és nem túl hangos".
Szerintem bátran vágjál bele. -
d.tiborz
aktív tag
válasz hoffman_ #6195 üzenetére
Szia!
Nekem volt Brazos, tökéletesen elégedett voltam vele. Most Llano van, ez sokkal univerziálisabb. A Brazos is megcsinált mindent (ami nekem kellett), de nem bántam meg, hogy váltottam. Nekem alul van feszelve a proci, még igy is erőteljesebb mint a Brazos, még ha picivel többet is fogyaszt. Ha most raknál össze új rendszert, érdemes számolni. Brazoshoz képest kicsivel többért már össze lehet rakni egy jó kis Llano-t. És akkor ott van a DualChannel, 1.4 HDMI (nekem fontos volt), később erősebb APU.
Üdv -
d.tiborz
aktív tag
válasz Armagedown #6290 üzenetére
Ekkora hodály, és se egy eSATA, se HDMI. Nem is kell. (de még hogy! )
-
d.tiborz
aktív tag
válasz szabi__memo #7097 üzenetére
Nekem Acer522-es notim van (C60, 2G, 120SSD, W7Ulti x64), teljesen elég 1080p-re.
-
d.tiborz
aktív tag
válasz Gabor970 #7348 üzenetére
Gondolom, hogy lényegtelen számodra az én véleményem, de nekem az elmúlt sok évben sok ASRock lapom volt. Mindegyik hibátlanul tette a dolgát, nem tuningoltam szénné, csak egyszerűen használtam. Nem azért adtam el őket mert baj lett volna velük, csak fejlesztettem, és léptem tovább. Számomra árban-szolgáltatásban a legjobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest