Új hozzászólás Aktív témák

  • rekid

    addikt

    válasz rottenbull #48310 üzenetére

    Szerintem összemosod a dolgokat.

    "Sot, egy haborus kep sem letezne, nem lenenek sorozatok halalos betegekrol, idosekrol, gyerekekrol, stb"

    Ez egy cseppet sem hasonlítható a linkelt úriember munkásságához. Egy háborús fotóriporter munkája, hogy jön ehhez? Egyrészt teljesen más a célja másrészt az életét kockáztatja azokkal együtt akiket fotóz. (Nem is olyan rég halt meg pont talán egy hölgy munka közben.) A képei a valós világot mutatják be olyanoknak akik a világ szerencsésebb felén élnek. Emberünk mit kockáztat? Maximum egy salátát egy olyantól mint én.
    Hálálos betegekről fotó: Megint csak dokumentálás, az alanyok beleegyezésével sokszor kimondottan kérésével. (Pl. elég sok rákot bemutató megrázó sorozat van. Ami igenis figyelem felkeltő és elgondolkodtató és sokszor brutálisan őszinte.)

    Fotó a családodról:

    Ahogy a könyökös mondatom első felében írtam, nem zavar ha valaki normális távolságról lefotóz. Csinálja, max én is elkérem a raw-ot. A te esetedben ráadásul még "tükőrből" is fotózott. Hogy hasonlítható ez azzal össze amikor félméterről totál intim szférából arcon vakuznak? Sehogy.

    Írtad, hogy nyugati országban élsz és ez nem gond. (Mármint a privát szféra és az intim távolság) Hát Amerikában pl. eléggé az, pedig az aztán a NYUGAT. (Többek közt nem véletlen oktatják bizonyos helyeken az egyes kulturális különbségeket egy egy tárgyalás előtt és kiemelten hangsúlyozva kultúránként az intim távolság nagyságát akár méterben kifejezve. )

    Hogy a végén elvegyem az egész élét itt volt nekünk GG Allin. Ő is azt mondta magáról, hogy művész, pedig csak egy tróger punk volt aki megdobálta a közönséget és nem is akármivel. :C
    :R

    Topikk: Nálam a "high key"szem viszi a prímet. Nagyon jó fotók.

    [ Szerkesztve ]

    Gyáva népnek nincs hazája!

Új hozzászólás Aktív témák