Új hozzászólás Aktív témák

  • torzo

    Ármester

    válasz Ed Parker #46224 üzenetére

    Hadd legyek már békebíró egy kicsit!

    Fattyu stílusa ismert és megszokott itt. Szakmai alapon bírál, a stílusa meg olyan webkarakter, amely hiányozna, ha nem lenne. Szóval, ne mérgelődj már!

    Ez a darukép rettenetesen pocsék. Szerintem te is látod, ha jobban megnézed. Csontkolt, rosszul elhelyezett téma, kontraszttalan, zavaró, részletgazdag és ronda háttérrel. Értékelhetetlenül rossz.
    Régi motoros vagy már itt a PH-n, de azért látod, hogy itt a kezdőben ennél jobb képek mennek mostanában.

    Szóval lazíts, nem akar senki sem rosszat neked, de jobb képeket publikálj már, ha van!

    Mindenkinek kösz, aki reagált a pintyekre. Igen. Cropos gép és durván magas iso max tág rekesszel lőve. Ennek és sok madaras képnek a technikai paraméterei erős kompromisszumot jelentenek. HA ezeket nem vállaljuk be, nincs kép. Ahogy tudjuk, madarazáshoz kell a legdurvább optikai rendszer. 300/2.8-cal jobban sikerült volna és több lenne a részlet, az biztos.

    randras_83: nem jó. Az ujjak behajlítva és terpesztve, a modell hasa elődomborodó hatást kelt. A szép dereka ívére rátakar a csukló, nem látszik a legszexibb rész, a has, a köldök környéke. Nem vagyok én aktfotós, de ennek a hölgynek a szép, tökéletes testét másképp mutatnám meg. Ez a totál oldalnézet egyáltalán nem OK, kicsit a kamera felé kellene fordulnia, hogy a fények kiemeljék azt, amit kell! Nekem így csak érzékekre ható fotó és nem akt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák