Új hozzászólás Aktív témák

  • ccs2929

    senior tag

    válasz LimaBravo69 #22994 üzenetére

    Az első virágnál nem tetszik a szög ahogy meglőtted, mert a főtéma körül auraként jelentkezik a hátul lévő fehér virág, a másodiknál meg a szembelövés ami nem igazán jön be, de a színek, élesség rendben :)

    szepsuti Nekem alapjaiban tetszik, ha nem pixelkukkoljuk, akkor szerintem okés, azt leszámítva, hogy a hátul vonuló hegy lefejezi szegényt. Az ég sok egy picit, akkor lenne az igazi, ha valami szép bárányfelhők lettek volna, így sajna nem ad a képhez. A modell rendben van :P , de egy alapos CA eltávolítást még csinálhattál volna, mert a kézfejénél, óránál, és a cipőjén baromira előjött. :)

    Real_Necro A vignyetta nekem sem jön be, amúgy vágás rendben, aranyos a kis "dög", a szemeken egy picit élesítettem volna, meg egy minimális csúcsfényt adtam volna rá, lehet igazad van abban, hogy egy kicsit alexpósnak tűnik, de nem vészes :)

    Eagl3 Képminőségileg mindegyik ok. Az oroszlánnál hiányzik a farka, de tudom, nem könnyű meglőni az ilyet, mert nem mindig tudsz úgy helyezkedni, meg az állatok sem mindig pózolnak úgy, hogy a fotósnak jó legyen.
    A majom kicsit szűkösre sikeredett.
    A majomportré tetszik, egyedül a szájánál lévő elmosott ág zavaró, de erről meg nem te tehetsz. :)

    Mc Pite Az első elég fakóra sikeredett, de ott jobb a vágás, mert nem folyik ki a víz a képből. Nagyon sok a kiégett rész, ez nem lett az igazi, láttunk már ettől sokkal jobbakat tőled.
    A másodikon jobbak a színek, a modell is sokkal oldottabbnak tűnik, csak kár, hogy így "megdöntötted", mármint a képet ;] Kár, hogy ilyen kicsiben linkelted, így az élességről nem nagyon tudok nyilatkozni. Elég kemény fényeket sikerült kifognod most. Jöhet több kép a hölgyről a továbbiakban :P

    Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!

Új hozzászólás Aktív témák