Új hozzászólás Aktív témák

  • Novics

    senior tag

    válasz LimaBravo69 #21983 üzenetére

    A fa jobb oldaláért tényleg kár. Hátrébb kellett volna még menni, hogy az egész benne legyen. A kuka viszont lemaradhatott volna. :K Fandango verziója nekem jobban tetszik.

    (#22000) Sir Coop Jó lett volna, ha a Lánchíd másik pillére is benne lenne, és a korlát lemaradhatott volna. Valahogy olyan szögből, mint a másik linkelt képen, csak a teteje nélkül.
    Az utómunka pedig... szerintem olyan, mint a régi kifakult képek. Nekem igazán nincsen bajom vele, van egy hangulata. Nem tudom, hogy milyen fények voltak, de azért a másik kép színvilága jobban bejön.

    (#22013) jjeahh Az első képen nagyon sok az üres tér. És az oszlopot is ki lehetett volna shoppolni. (Vagy gimpelni. :DDD )
    A második kép már-már szinte szelektíven színtelenített. :) Nekem tetszik. (De nem a szelektivitás miatt.)
    Portrékhoz nem nagyon tudok hozzászólni, de a jobb keze tényleg elég szerencsétlen pózban van.

    (#22026) Balinov A napkeltés tényleg nem nagy szám, sokkal jobbakat szoktál lőni. :K Pl a másodikat. Nagyon jók a színei. Nagyon profi munka. A horizont sem zavar. Kár lett volna harmadolóra erőltetni.


    Tavaly én is voltam spanyolban, de én az Atlanti-óceánhoz mentem. Gyalog. :)) A 2013-as csodás tavaszban igazán élmény volt. Az egy hónap alatt nem sok napfényt láttam, ellenben annál több esőt. :D

    A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

Új hozzászólás Aktív témák