Új hozzászólás Aktív témák

  • Voice24

    őstag

    Megérkezett végre a vilniusi kirándulás után a csomagom.
    De nem felhőtlen az örömöm, úgy tűnik, nincs szerencsém a kínai okosmérlegekkel. Az előzőt is leírtam, usb töltésűt rendeltem, elemeset küldtek, disputa után a fele árát visszakaptam. Utána rendeltem egy másik típust, itt is természetesen usb töltésűt. [link] Erről van szó.
    A fő leírásban egyértelműen ott van a bluetooth kapcsolat és az android app. A választható két fajta mérleg kinézetre más, de a leírás szerint csak az energiaellátásban térnek el, a baloldali, drágább (ezt rendeltem én) usb töltésű, a jobboldali, olcsóbb pedig elemes. A jobboldali képen lévő mérlegen van vezeték nélküli kapcsolatra utaló jel, a baloldalin viszont többféle beállításra, funkcióra utalás. Lejjebb a termékfotókon egyértelműen az általam rendelt verzió szerepel, okostelefonnal együtt, azaz semmilyen leírás vagy fotó nem utal arra, hogy csak a jobboldali, olcsóbb mérleg tudna bluetooth-t.
    Ezek alapján indíthatok egy újabb disputát (persze ez nem ugyanaz az eladó, akitől az előzőt rendeltem)

    Ui.: megnéztem, más eladó is árulja ezt a mérleget, és amit néztem, ott egyetlen verzió van, mégpedig az, amit én is rendeltem, ott is ugyanez a leírás, és ott az értékelések között is van olyan, hogy nincs benne bluetooth. Magyarul simán átverik az embert kamu dumákkal.

Új hozzászólás Aktív témák