Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    Röviden reagálnék több felvetésre.
    Várható volt -írtam is - hogy lesznek problémák. Az elején a mp-kénti 250000 fizetés ami a tavalyinak a közel duplája volt, feldolgozása nem egyszerű, de szerintem idén kevesebb gond volt.
    Banki dolgok:
    Ha az AliExpress részéről vissza igazolva, de a netbankban nincs levonva, az nem probléma. Nálunk szombat van, nem dolgoznak a banki elszámolások.
    A levont viszont az Aliexpressen nem teljesült vásárlások, hétfőn - szerda közt visszakerülnek a bankszámlákra.
    A fizetési problémák a kártyákkal.
    Maestro - köztudott, hogy a netes fizetések esetén néha nem működik jól, itt is hozta ezt a formáját. Aki ilyet kapott el kell gondolkozni azon, hogy milyen gyakorisággal vásárol vele Neten és másik típusú kártyára váltani vagy másik csak netes kártyával intézni ezeket a vásárlásokat.
    A többi kártya Mastercard, Visa esetén meg akinek az Alipay-re ezek be vannak regisztrálva az tudott fizetni normálisan, mert a fizetés közbeni kártyaszám ellenőrzés az eleve kimarad, míg aki pötyögi a számokat azoknál minden fizetési alkalommal megtörténik.
    Itt hiba most a sok egyidejű fizetéssel volt, az oda-vissza ellenőrzési eljárás nem mindig fejeződött be. Erre nem igazán lehet felkészülni, mert itt a kártyakibocsájtó cég és a bankunk rendszere is belép a folyamatba az Aliexpress mellett.

    Én a mobil app-ot (mivel még így is volt + kedvezmény) és az Alipay fizetést használtam. Az app néha lassan reagált, de sikerült fizetnem, ahol volt megfelelő kupon azt az összesítő oldalon felajánlotta és az összes értesítőt is megkaptam, így részemről megfelelőnek gondolom ezt a mai napot.
    A netbankkal meg nem foglalkoztam, majd viszik a pénzt amikor kell nekik.

Új hozzászólás Aktív témák