Új hozzászólás Aktív témák

  • bagyusz

    őstag

    Akinek a FOTA és OTU sem bírta lefrissíteni a telóját ICS-re annak készítettem egy FW packot amivel ICS Bootloaderes lesz a telója.

    FIGYELEM: SEMMILYEN FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK, HA TÉGLÁZÓDIK A TELÓ, VALAMINT NEM VARÁZSOLHATÓ TÖBBÉ VISSZA A GB-BOOTLOADER!!!!!!!4

    AZ FW PATCH PACK A T-MOBILE UPDATE CSOMAGOKBÓL LETT MÓDOSÍTVA, TEHÁT MEGVAN RÁ AZ ESÉLY, HOGY CSAK A T-MOBILOS KÉSZÜLÉKEKEN FOG ÉRVÉNYESÜLNI.

    AZ ICS-BL-RE VALÓ FRISSÍTÉS TÖBBNYIRE BIZTONSÁGOS MERT ELLENŐRZŐ ÖSSZEG VÉDI AZ EGYES FOLYAMATOKAT, DE MÉG ÍGY IS FENNÁLL A TÉGLÁZÓDÁS ESÉLYE!!!!

    [1] Első lépés, Keressünk valami támpontot, hogy mi volt közelítőleg az FW verzió(Azért mondom, hogy közelítőleg, mert 61C után már nem frissült ez a partíció tehát e fölött vagy pont ez lehet az FW)

    -Szerezzünk be egy root explorer programot
    -Navigáljunk el ide: /dev/block/ majd másoljuk át az sd kártyánkra mmcblk0p13 file-t
    -Ezután PC-re csatlakoztatva nyissuk meg a file-t a Notepad++ programmal
    -Az első sorban lesz egy hasonló szöveg rész pl: 995X-2CTBHU1˙˙˙˙˙˙˙˙61C vagy ha rákeresünk erre: "androidboot.bootloader" akkor szintén egy hasonló szöveg tárul elénk LE61C0C0 (tehát az én esetemben 61C vagy a feletti lehet az FW verzió )
    -Ha már megvan közelítőleg az FW akkor értelemszerűen azt GB verziójú gyári romot rakjuk fel, ha az én esetemet nézzük akkor a v61C romot kellene leszedni.

    [2] Miután felraktuk a gyári GB romot jöhet a patchelés, amit itt letudsz szedni itt->OT_995_TBHU_FW_patch_pack.zip

    -4 db FW patch található a packban:

    TBHU_616_v61L.zip
    TBHU_v61C_v61L.zip
    TBHU_v61J_v61L.zip
    TBHU_v61L_ICS_082.zip

    - Az első szám/betű sorozat a jelenlegi rom/FW verziót takarja (TBHU_616_v61L.zip)
    - A második szám/betű sorozat értelemszerűen a frissített rom/FW verziót fogja jelenteni (TBHU_616_v61L.zip)

    -Ha az én esetemet nézzük, akkor nekem elsősorban ezzel kellene kezdenem (TBHU_v61C_v61L.zip) majd, ha errort dob a CWM akkor megnézem a következővel magasabb FW-vel (TBHU_v61J_v61L.zip), majd ha ez sem vált be akkor jön ez (TBHU_v61L_ICS_082.zip).

    -Ha nem dobott errort pl az elsőnél TBHU_v61C_v61L.zip akkor értelemszerűen egyből mehet az ICS BL frissítés tehát ez TBHU_v61L_ICS_082.zip

    -CWM install zip menüpontja alatt tudjuk elindítani az FW frissítést.

    Egyenlőre csak így tudtam elmagyarázni. :D Ha bármi kérdésed van akkor nyugodtan tedd fel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák