Aktív témák

  • Zagaran

    tag

    Én is szeretnék leírni egy történetet, hogy más ne járjon hasonló képen.

    Körülbelül 1 hónapja szerettem volna vásárolni counter strike source accountot, ismerősöm ajánlott is egy srácot innen a fórumról hogy tőle tudok venni accot.
    Éppen meg volt szorulva a srác, 4 accountot adott volna 5k-ért + még rábeszélt egy 5-re is amiben elméletileg szinte minden kiadott steam játék benne van küldött is képet róla. Lefixáltuk hogy átutalom a pénzt ő küldi az accot. Mondom ok.
    Másnap utaltam a pénzt. Haza érek, türelmetlenül munka után hogy végre játszok egy kicsit kikapcsolódás képen. Kértem volna tőle az accountokat, de a következő választ kaptam. "Nem értem mi történhetett, de az accountok banolva vannak, de minél hamarabb szerez másikat" Az érdekes az volt, hogy mind az 5 banolva lett.
    Mondom ok. "én hülye". Telnek múlnak a napok, 1 hét után nagy nehezen kaptam 2 accountot, utána eltelt 2 hét és újabb accountot kaptam. Közben én felajánlottam neki azt is, hogy elég a 3 account utalja vissza a + 5k-mat. Erre azt a választ kaptam, hogy meglesz az account. Most tartunk egy hónapnál és még mindig nem kaptam meg az első 5k-ért járó 4 accountot főleg nem a teljes accountot amiért szólna a másik 5k-m. Tehát 5k-val még mindig megvagyok károsítva.

    Az egészben az az érdekes, hogy beírtam a topikjába és szinte azonnal írt msn-en pedig mikor haza értem az volt az első hogy írtam neki. Tegnap előtt, tegnap ma és nem volt képes válaszolni. Most pedig azt kapom válaszul, hogy "aludt". De könyördöm 3 napig. A tag közben tíltva lett a fórumról legalábbis az egyik nickje "illu", de név szerint Henczel Viktornak hívják a srácot. Tehát ha bárki találkozik ezzel a névvel kerülje. Ami álltal pedig végleg betelt nálam a pohár a következő mondata volt "Örüljek, hogy nem húzott be, pedig simán megtehette volna".

    Kicsit hosszúra sikeredett ezét elnézéseteket kérem. :R

    +3630-329-56-99

Aktív témák