Aktív témák

  • old gray

    addikt

    válasz I_Am #9095 üzenetére

    No comment, de megint kioktató stílusban beszélsz mint aki 50 év tapasztalatával a háta mögül szórja az igét. "Ezt vésd az eszedbe." Köszi, de neked fogalmad sincs milyen szálak fűznek a szüleimhez. És nem is fogod megtudni. Semmi közöd hozzá. De megsúgom: lehet szorosabb mint akármelyikőtöké. Nekik köszönhetem, hogy még élek. Semmit nem tudsz rólam (sőt, még az ismerőseim sem) és megint képet próbálsz alkotni rólam. Az, hogy én nem tudom (és írott formában nem is lehet igazán) az érzéseimet kifejezni, az egy dolog. Lehet a társadalom tett ilyenné. Valószínű igen, az érzelmek kimutatása környezetemben jó ideig gyengeségnek számított. De attól még vannak, sőt lehet mélyebbek pont az előző okok miatt.

    Erre jössz te és valami szívtelen szörny képét próbálod az avataromra festeni. Okosan lavírozol a fórumozók előtt, szó se róla, elismerésem. Lehet ezért is lettél moderátor.

    [link]

    Nekem csak egyetlen mondatot kellett volna leírni. Igazad van: néha csak a szeretteinknek szenteljük minden percünket és figyelmünket. Meg az Asus Striker alaplapnak......

    Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

Aktív témák