Új hozzászólás Aktív témák

  • Horváth Istv

    tag

    Ismét lenne egy kérdésem :)
    Az előző megoldodott avval , hogy elolvastam a TV-használatiját :B Amiből kiderült , hogy nem mindegyik Ful HD TV tud , 1080 60P-t lejátszani :((( Ez számomra még új volt....

    Következő kérdésem , már a programhoz kapcsolódik .
    Kis előzetes.....Szeretnék venni sport kamerát , amivel elsősorban , motoros túrát szeretnék felvenni ( konkrétan , vezetés közbeni felvételeket szeretnék csinálni... ) Ezeket a felvételeket , szeretném 120-240Fps el felvenni , mondván , hogy a lassab felvételnél , erőssen mosódik a kép.....Eddig soha nem próbáltam , csak videókat néztem , és az elméletből próbáltam vissza következtetni . :U Mivel , evvel a sebeséggel nem tudom lejátszani , ezért át kell konvertállnom kissebb sebeségre....( nem lassítani ! )
    A kérdésem az lenne , hogy mit csinál a képekkel a Premier ? Kiveszi a képek egy részét ? Készít új , átlagólt képeket ? Vagy ?
    Van valakinek evvel tapasztalata ? Van értelme a nagyobb sebességű felvételeket vissza konvetálni ? Jobb lessz a videók minősége , mintha eleve kisebb sebességgel venném fel ? Edgyáltalán látható érdemi javulás a gyorsabb felvételen ?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák