Új hozzászólás Aktív témák

  • khorvat

    senior tag

    Sziasztok!

    Adott egy külső HDD 1TB WD MyPassport, egybe volt particionálva és NTFS-re formázva. Képek, zenék, videók voltak rajta.
    Ezután ez a külső HDD hozzá lett USB-n dugva egy MacBook laptophoz, ott történt a MacBook-ról indítva vmi biztonsági mentés, cél az volt hogy a laptopról képek kerüljenek a HDD-re, de eközben vmi miatt a végeredmény az lett ,hogy HFS+ partíció jött létre a külső HDD-n rá kerültek az új képek kb. 5GB és ezzel együtt minden régi adat eltűnt, ami az NTFS partíción volt!
    EaseUS Data Recovery Wizard progival sikerült vmilyen szinten adatokat visszanyerni, de kérdésem az lenne, van-e lehetőség más progival akár szintén fizetőssel is visszanyerni az adatok vagy az egész régi fájl rendszert, beolvasáskor még láttam az Easeus-al is a régi mappákat fájl neveket, de a visszaállítás már típus szerint ömlesztve sikerült csak?
    Mivel most a képek, videók, zenék, nem a régi fájlrendszer szerint vannak, külön munka ezek szelektálása, mondjuk örüljönk aki ezt elkövette hogy egyáltalán megvan vmi!
    Tehát cél az lenne főleg a képek, zenék, doksik eredeti néven és elhelyezésében történő visszanyerése, létezik ilyen szerintetek, vagy marad a mostani adatok válogatása?
    Milyen progikat érdemes még kipróbálni? 2-3 napom van még hogy próbálkozzak, illetve az eddigi eredmény is megnyugtató lesz az emberünknek szal óriási tétje már így nincs csupán szeretnék tanulni és tapasztalódni ilyen esetekben milyen progikkal érdemes dolgozni, mivel lehetne maximalizálni a visszanyert adatok %-át?
    Most a GetDataBack progit fogom kipróbálni szerintem. De ez is adatokat nyer vissza, ami teljes partíciót tudna visszahozni olyat progit nem találtam, vagy ez én esetemben mivel történt az új partíción adat ráírás is már lehet nincs is ilyenre lehetőség!?

    Recuva-t akartam még kipróbálni, de azt nem tudom használni, mert a Windowsban nincs a HFS+ meghajtónak betűjele így nem tudok ott kerestetni a progival!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák