Új hozzászólás Aktív témák

  • gulasoft

    őstag

    válasz papafater197 #54148 üzenetére

    Nekem cirka 20 hónappal a vásárlás után elkezdett baromira strafelni a joyom. Csináltam videót, amin mutattam a kezemet, ahogy elengedem a joyt az meg strafel tovább. Ezt feltettem privát youtube csatornára. Elküldtem nekik a linet, meg a googleval egy leveet, hogy hö most mi legyen. Erre jött egy levél, hogy küldenek rma-s vonalkódot, küldjem vissza. Mondom mit a vezérlőt? A válasz: az egészet cakli pakli tegyem vissza az eredeti dobozba, és azt küldjem vissza. Megjött az RMA vonalkódos levél, kinyomtattam, becsomagoltam az egészet quest hóbelebaloncot az eredeti dobozba, beslattyogtam a postára, rárakták az RMA-s vonalkódot amit vittem magammal, 0 forint postaköltséggel visszament 2-vagy 3 napra rá hogy megkapták visszakaptam a teljes összeget (valami árfolyam vesztés meg az ideszállítás költségét nem kapatam csak vissza) már a postáraadás másnapján rendeltem a következőt, akkor már csak 128-as volt a 64-es már nem, azóta azt nyúzom)
    Ott azért nem szarral gurítanak, nem egy alza, hogy ül rajta 3 hétig. Végül is a világ 2. leggazdagabb embere Bezos. (vagy az első attól függüen a tesla vezér mit nyilatkozik)
    Úgyhogy egyértelműen amazon, és ha bízol a spagettizabálókban akkor olasz, és 5%+ ha nem és német akkor 8%+ a középút a spanyol ott asszem 6%+ de most komolyan mindenhol lesz valamennyi plusz, de a legjobb és legrosszabb között 3% valami 7000Ft. Egy 240.000Ftorintos termék mellet, nem mindegy? (én az elsőt a franciáktól rendeltem (ott volt csak akkor) a másodikat a spanyoloktól., most inkább a németektől, az mégiscsak egy precízebb nép (hacsak nem a török vendégmunkások csomagolnak (ami azért valószínű, úgyhogy nem spagetti lesz a dobozban, hanem kebab)).

    Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

Új hozzászólás Aktív témák