Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz #15779328 #2911 üzenetére

    Ha jól emlékszem (igen jól) nem rég pont te sírtál itt a fórumon hogy valaki segítsen mert az imádott Vive-od szenzorai blokkolnak minden távirányítós jelet... Ezt valahogy most kifelejtetted a felsorolásból.
    Vegyük át pontról pontra a Rift előnyeit.
    - Az első számomra pont szubjektív de nem úgy néz ki elölről mint amire rálőttek hanem szép sima letisztult.
    - jelentősen kisebb is mint a Vive szemüvege (gondolom könnyebb is) readásul nem kell még egy linkboxot is kerülgetnem.
    - Az a hangszoró ugyan nem a legminőségibb de te döntöd el hogy használod vagy nem.
    - Összeszerelni indulásra készre a rendszert a riftet kb fele annyi idő. (ha fúrod a Vive-ot akkor még kevesebb)
    - El nem fogod hinni de a steamről letöltött játékokkal is működik a Rift tehát az Oculus Store-t a telepítés után akár hanyagolhatod is (érdemes is mert a legtöbb esetben drágább)

    Miben jobb a Vive
    - A kamerát ha nagyon akarom akkor ide lehet sorolni de tényleg kilátni a Rift alól ha nagyon lefelé nézel vagy 1-2 centit emelsz rajta de legyünk tisztességesek legyen előny.
    - Kontrollerek ez MA mindenképp előny de várhatóan októberbe megjelenik a Touch onnantól a Vive van hátrányba tehát ez csak rövidtávon előny.
    - Azonnal megvásárolható ez megint rövidtávú előny itt mert egyszer a Rift is kapható lesz (mondjuk egyre többször találnak emberi áron is a felhasználók itt a fórumba) de mégis a hivatalos út a jobb. (Ettől függetlenül idehaza nem lehet hivatalosan Vive-ot sem rendelni)

    Tehát összefoglalva a dolgokat SZERINTREM a Vive-nak jelenleg olyan előnyei vannak a Rift-el szembe amit a késöbbiekben a Rift ki tud egyenlíteni de a már megvásárolt Vive nem lesz se könnyebb, nem lehet majd gyorsabban befúrni a falba, a kontrollere sem lesz ujjérzékelős (mármint amit már megvettél) tehát én azt mondom nagyon max októberig vezet pár dologba utána a Rift lesz a Jobb választás. Könnyen elképzelhető hogy picit drágább lesz a Rift és a Touch mint a Vive de szerintem ahol van 300ezer ilyen hóbortra ott lesz 310 is... (főleg ha többet nyújt cserébe)

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák