Új hozzászólás Aktív témák

  • bunnyhu

    senior tag

    Tegnap volt a bejelentés, senki nem fogta kézben de már sértegetésig menő harcok vannak a témában, szép! Mi lenne, ha megvárnánk amíg valódi személyes tapasztalatok lesznek, és utána húzzuk le vagy épp magasztaljuk az egekbe az S-t? Egyébként én pl. azt nézném inkább meg, hogy a HP cucc ha kap egy fullHD forrást milyen képet ad , lehet-e ilyent, támogatja-e.
    Mert a mostani CV1-el sem elsősorban az a baj, hogy fullHD körüli felbontású a képforrás, hanem az "öklömnyi" pixelszigetek. Egy négyszeres felbontású kijelzőn elvileg a pixeleknek el kéne tűnnie és a sima FHD képnek sokkal szebbnek, de főleg olvashatóbbnak kell lennie - és akkor a gépigény nem nőtt. Ha pedig erősödik a VGA, ott a lehetőség arra, hogy natív felbontáson megkergessük a cuccot pár év múlva.

    Valaki itt írta, hogy mit érez a vevő aki 3 év után dobhatja el a CV1-et ha rendes előrelépés lett volna az S. Már elnézést, de mobil piacon évente lehet(ne) cserélni a nem 350 dolláros, de 1500-2000 dolláros telefonodat, mert kijött az új verzió! 3 év egy örökkévalóság a tech piacon, a 350 dollár pedig lajtától nyugatra aprópénz, ezen rohadtul nem fog senki kiakadni.

    https://divecenter.hu

Új hozzászólás Aktív témák