Új hozzászólás Aktív témák

  • ripla

    őstag

    válasz Dilikutya #1846 üzenetére

    Amilyen köteteket hoznak ki 2024-ben, én teljesen el vagyok ájulva tőlük. Már most több mint fél tucat olyan karakter lesz jövőre, akik magyarul még soha nem kaptak önálló füzetet, Árnyék, Holdlány, Gwenpool, Mázlista, Gambit, stb. Nálam ebben az évben nőtt fel úgy igazán a Bubi a nagyok közé.
    Színes és változatos repertoár, óriási választék a Marvel hősök között, minden hónapban ingyenes ajándék ha csomagban vásárolsz, fél évente törzsvásárlói ajándék. Mindezt csak gerinces TPB kiadásban. Imádom.

    Emellett szép csendben inkább meg is váltam a Kingpintől, meg attól a kb. 5 karaktertől akiket futtatnak ;], meg hát az a káosz ami ott van, azt már nem tudom tovább tolerálni.
    Elkezdenek egy új sort, a bejáratott nevet folytatják egy másikban, a már ismert sornak új neve lesz, az aktuális megkezdett sztorit meg több kihagyott füzet után folytatják megint egy másik vagy egy újabb átnevezett füzetben, és ezt így fél évente. Ebből többet nem kérek.
    A Peter Parker sorra még előfizetek náluk, csak hogy teljes legyen ha már azt elkezdtem gyűjteni, meg a Semic emlékek miatt, de minden mást inkább elengedtem velük kapcsolatban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák