Új hozzászólás Aktív témák

  • baryll

    tag

    Felb....a az agyam, amit a mozikban művelnek a mai fiatalok, gyerekek. Tömött sorokban mennek ezekre a mocsok igénytelen hollywoodi 12 egy tucat fo.talicska filmekre és csak fogyasztják, fogyasztják, zabálják, zabálják befele egymás után. Ritkán van egy-két jó film is a mozikban, azt meg kerülik nagy ívben. Szerintem amit belötykölnek kólát a filmjeik alatt, az egyből fel is tölti a fejükben tátongó űrt és ettől ilyen elb...ottak. Persze mi is ilyenek voltunk és isszuk is ennek a levét rendesen, de régen (80-as évek) legalább a filmek jobbak voltak, mint most.
    Most már nem filmélményre vágynak, hanem a moziban levés rendszeres és elmaradhatatlan fogyasztási "élményére". Nagyon elb...ott lett a világ ezzel a mindent bezabálok "stílusával".
    Azért ilyen sza.ok a filmek is szerintem, mert csak erre van igénye a nagyérdeműnek. Ugyan ez megy a zenében és egyéb művészeti ágakban is.
    Kedves fiatalok! Legyetek igényesebbek és természetesen "bátorak", hogy ne végezzétek úgy, mint az előttetek járó nyomorult generációk!

Új hozzászólás Aktív témák