Új hozzászólás Aktív témák

  • Petiapó

    tag

    Szép jó estét!

    Kb. 3 éve van egy XL-747H egerem. A legjobb amit valaha is fogtam.
    A görgője persze ennek is behülyült. Nos én ma szétszedtem, azt a kis blokkot is (ami akkora, mint egy zöldborsó) amiben az érzékelő van. Beáztattam mosószeres vízbe, majd már szárazon megfújtam egy kis kontakt spray-vel. Ezt követően összeraktam (ez a része elég nehézkes volt), és most tökéletes. Pont olyan, mint új korában. :)
    Persze, ha előbb elolvastam volna amiket itt írtatok nem szedtem volna szét, csak simán megfújom, és hadd menjen, de most már mindegy is.

    Említettétek sokan, hogy sok baj van a makrókkal, és a programozhatóságával. Nos, én azt a megoldást választottam, hogy a saját programjával nem funkciót állítottam be, hanem karakterket.
    Egészen pontosan: duplaklikk gomb csinál egy pontot, tehát ezt: "."
    A két oldalsó, pedig "-" és "ű". Ezt lementettem az egérbe, és azóta is így használom. Igaz nem szoktam BF-ezni, de CoD-nál, és mondjuk F.E.A.R.-nél, meg az összes többi olyan játéknál (FPS, RPG, MMORPG) ahol lehet konfigurálni billentyűzet gombokra bármit, azoknál tökéletes. Például hozzárendelsz gránát dobást az ű betűhöz, és a gép úgy érzékeli az egér gombját, mint ha a billentyűzeten nyomnád meg. Ráadásul a laptopon is ezt használom, és sokszor azon is játszok, de nem kell semmit piszkálnom az egérben, mert "viszi" magával a beállítást.
    Még a saját driverét sem használom. Amit a Windowstól kap azzal is pontosan tudja ezeket.

    Remélem hasznos lesz valaki számára ez az infó.

    További jó időtöltést!

    Üdv: Petiapo

    ...az ember akkor a legveszélyesebb, ha kétség nélkül elhiszi, hogy igaza van...

Új hozzászólás Aktív témák