Új feltöltőkártyás csomagokat vezet be a Vodafone

Egy hónappal a havidíjas Vodafone RED szolgáltatáscsomagok bevezetése után a Vodafone november 1-jétől elérhetővé teszi a korlátlan beszélgetést és üzenetküldést a feltöltőkártyás ügyfelei részére is, de csak hálózaton belül. A holnaptól elérhető Vodafone RED VitaMAX tarifához 7000 forintos vagy annál magasabb feltöltés esetén korlátlan, bármilyen időszakban igénybe vehető hálózaton belüli beszélgetés és sms-ezés, valamint 200 MB internethasználat jár. A teljes egészében lebeszélhető egyenleg és a korlátlan bónusz egyaránt 30 napig használható fel. Akárcsak a RED-előfizetők, a vitamaxos RED-ügyfelek is kiemelt ügyfélkezelésre számíthatnak: az ország 50 üzletében díjmentes szakértői segítséget kapnak telefonjuk beállításához és személyre szabásához, amikor igénylik.

A fenti konstrukció mellett a Vodafone a jelenlegi feltöltőkártyás tarifák helyett három új, az előfizetéseshez hasonlóan könnyen átlátható tarifát is bevezet. Ezek egységes, 46,5 forintos perc- és sms-díjat kínálnak bármely belföldi normál díjas hálózatba, de a többségük bónuszokat is nyújt, amelyek minden időszakban felhasználhatóak, és automatikusan járnak az adott tarifákat igénybe vevők számára.

A szolgáltató közleménye szerint a jelenlegi ügyfelek megtarthatják meglévő csomagjaikat, de tarifaváltás esetén már csak az újak közül választhatnak. A megújult tarifákról további információ november 1-jétől lesz olvasható a www.vodafone.hu/vitamax oldalon.

Előzmények