Verziót váltott a GFI hálózatbiztonsági szoftvere

A hálózatbiztonsági, tartalomfelügyeleti és üzenetküldéssel kapcsolatos szoftvereket fejlesztő GFI – melynek ügyfelei közé tartozik hazánkban az AKA Rt., az Akzo Nobel, az EAN Magyarország, a Fővárosi Vízművek, az IEB, az OTP, a Wizz Air és a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem – nemrég megjelentette egyik legnépszerűbb termékének, a hálózatbiztonságot felügyelő és központi patch-menedzsmentet megvalósító LANGuard Network Security Scannernek legújabb, hatodik verzióját.

A GFI LANguard N.S.S. automatikusan, IP-címenként elemzi a teljes hálózat biztonságával kapcsolatos összes olyan információt – mint például az adott munkaállomásra telepített szervizcsomag verziószáma, hiányzó biztonsági frissítések, megosztások, nyitott portok, futó szolgáltatások és alkalmazások listája, főbb registry-bejegyzések, kockázatos felhasználói csoportok, felhasználók, jelszavak stb. –, melyek segíthetnek a potenciális behatolások, támadások megelőzésében. A vizsgálatról jelentés készül, melyet szűrők segítségével lehet áttekinteni, majd a kiértékelés alapján dönteni a védekezéshez szükséges lépésekről.

A rendszergazdák teendőit megkönnyítendő a GFI LANguard N.S.S. teljes patch-menedzsment megoldással is rendelkezik, így az elemzést követően a LANguard N.S.S. segítségével hálózat-szerte telepíttethetők a hiányzó biztonsági javítások vagy akár egyedi programok is. Az új verzió már támogatja a vezeték nélküli hálózatokat, USB-eszközöket, képes egyszerre több gépet is elemezni és együttműködik a GFI LANguard Portable Storage Controllal (P.S.C.).

A szoftver teljes értékű próbaverziója letölthető a gyártó honlapjáról. Ajánlott végfelhasználói ára 25 IP-cím egyszerre történő ellenőrzéséhez 325 euró, míg korlátlan számú IP-cím esetén 850 euró.

  • Kapcsolódó cégek:
  • GFI

Azóta történt

Előzmények