Telekom: új csatornák az IPTV-n

A cég ma közleményben jelentette be, hogy a Telekom IPTV és Interaktív Sat TV (műholdas) szolgáltatásra előfizetők száma az elmúlt hónapok növekedését követően mára meghaladta a 400 ezret, és a dinamikus bővülés előreláthatólag 2014-ben is folytatódni fog.

A fokozódó érdeklődést a Telekom újdonságokkal is igyekszik kiszolgálni: január végétől újabb három HD csatornával bővítik a digitális kábel és az IPTV kínálatot, így az előfizetők akár HD minőségben is nézhetik a Sport2 HD csatornát, a Bundesliga küzdelmeit az Eurosport 2 HD-n, illetve koncerteket az MTV Live HD adókon. Emellett már az HBO Pak előfizetői is nyomon követhetik az HBO Go tartalmait megfelelő internetkapcsolat esetén – mindezt csomagjuk részeként, díjnövekedés nélkül.

Ezenkívül mától országosan elsőként a Telekom digitális televíziós szolgáltatásain elérhetővé teszi a Fox, a Fox International Channels szórakoztató csatornáját. Emellett a tévénézők hamarosan a Paramount Channel filmcsatorna műsorait is láthatják a Telekom TV szolgáltatásán.

A folyamatos tartalomfejlesztések és a műsorszolgáltatókkal történő sikeres tárgyalások eredményeképpen a Telekom tovább emeli a Moziklub tartalmak – sorozatok és filmek – számát. Tervek szerint az év során olyan sorozatokat láthatnak újra a kedvező havidíjas filmcsomagra előfizetők, mint a Castle, a Lost vagy a Flashforwards.

Azóta történt

Előzmények