Pályázható pénzek nemzetközi ICT-kiállításokra

Az IT Információs Társadalom Informatikai és Távközlési Szolgáltató Közhasznú Társaság (IT Kht.) az Informatikai és Hírközlési Minisztériummal (IHM) kötött megállapodás alapján pályázatot hirdetett a magyar infokommunikációs ágazat termékek és szolgáltatások külpiacra juttatásának elősegítése céljából három kiállításon való részvétel támogatására.

A Systems 2005 (München, 2005. október 24-28.), az Infokom 2005 (Moszkva, 2005. szeptember 28. – október 1.) és a 3GSM konferencia (Barcelona, 2006. február 13-16.) eseményeire 12 millió forint keretösszeg áll rendelkezésre, melyre pályázathat valamennyi magyarországi székhelyű, a devizajogszabályok alapján belföldinek minősülő gazdasági társaság, szövetkezet, egyéni vállalkozó, amennyiben megfelel a pályázati felhívásban leírt feltételeknek, illetve pályázhatnak gazdasági érdekképviseleti feladatot ellátó jogi személyek is.

A támogatás formája vissza nem térítendő támogatás, elszámolható költség: a pályázó kiállításon felállítandó standjának kivitelezési és/vagy bérleti költségei. A támogatás mértéke alkalmanként (kiállításonként) a kiállítási stand kivitelezési díjának 25 százaléka, de legfeljebb 500 000 forint. A pályázatok benyújtási határideje: 2005. szeptember 30. Az elbírálás folyamatosan, a benyújtás sorrendjében történik.

Azóta történt

Előzmények