Jelentős állami támogatást kapott az OTT-ONE

A „Magyar Multi Program III. – A kiemelt növekedési potenciállal bíró feldolgozóipari kis-és középvállalkozások komplex fejlesztéseinek támogatása” című pályázatban jártak sikerrel.

Az OTT-ONE Nyilvánosan Működő Részvénytársaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján jelentette be, hogy a társaság által a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Értéklánc minőség fejlesztése az OTT-ONE Nyrt.-nél” című, GINOP-1.2.7-19-2020-00026 jelű támogatási kérelmét a Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatóságának vezetője 310 051 800 forint összegű vissza nem térítendő támogatásra érdemesnek ítélte, továbbá a támogatás folyósításának előfeltételét képező támogatói okirat a támogató részéről kibocsátásra került.

A projekt összköltsége 689 004 000 forint. a társaság vidéki fióktelepén valósul meg, és tervezetten a 2021. év során kerül befejezésre. A projekt keretében egy elektronikai eszközöket gyártó beültető (SMD) üzem létrehozása, valamint egy innovatív, specializált gyártókörnyezet megvalósítása a cél, amelyben a zárt gyártási folyamatok olyan okos megoldásokkal kerülnek biztosításra, melyek által garantálható a teljes folyamatnak és a csomagolt állapotot elérő eredménytermékeknek magas szintű IT-biztonsága.

Előzmények