Virtuális labort nyitott a Xerox

Virtuális tesztlabort nyitott a Xerox, ahol az érdeklődők kipróbálhatják mindazokat a fejlesztéseket, melyeket a cég épp végez.

Open Xerox

Az Open Xerox tegnap óta érhető el, és olyan technológiákkal, programokkal lehet megismerkedni, mint például a PDF-konvertálók, illetve egy arab nyelvi elemző szoftver. Victor Ciriza, a Xerox Research európai központjának munkatársa az induláskor elmondta, hogy természetesen nemcsak az a cél, hogy a felhasználókat, szakembereket megismertessék a legfejlettebb technológiákkal, hanem várják a visszajelzéseket is, hiszen ezek sokat segíthetnek a fejlesztőmérnököknek. Ciriza azt is elmondta, hogy a nagy próbáknak kitett szoftverek, megoldások nem veszélyeztetik az érdeklődőket, mivel már alapos előzetes tesztelésen esnek át, mielőtt nyilvánosan hozzáférhetővé teszik őket.

Csütörtökön 15 kutatási projekt eredményeit tették elérhetővé és kipróbálhatóvá, de azt tervezik, hogy még 70 további megoldás kerül be a virtuális laboratóriumba: a jelenlegi ütemezés szerint hetente egy újjal bővül a kínálat. Ezek között lesznek olyanok, melyek már létező Xerox-technológiák továbbfejlesztései, de bőven akadnak teljesen új koncepciók is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Xerox

Előzmények

  • Intelligens képelemző rendszert fejleszt a Xerox

    A vállalat kutatóközpontjában egy magyar szakember is részt vesz az új képfelismerő és -elemző megoldások kidolgozásában. Jelenleg a tesztek zajlanak.

  • Stratégiai kinevezések a Xeroxnál

    Mostantól alelnöki pozíciót tölt be Mark Costello, szabadalmi- és stratégiai jogtanácsos, Mike Festa, a fúziók és felvásárlások igazgatója és Joe Mancini, az Egyesült Államokban és Kanadában zajló pénzügyi műveletekért felelős vezető.