A FOX kódolatlanul fogható a MinDig TV-n

A FOX International Channels Hungary Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2014. augusztus 18-31. között a premiersorozatairól ismert FOX csatorna minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető. A csatorna a D jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu/lefedettseg oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a FOX csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken. A kódolatlan heteket követően a FOX a MinDig TV Extra Családi csomagjában lesz elérhető. 2014. október 1-jével kerül sor a MinDig TV Extra szolgáltatás programcsomag-bővítéseire és új tematikus csomagok elindítására, ezáltal a digitális földfelszíni televíziós kínálatban található csatornák száma a jelenlegi 35-ről 55-re emelkedik.

Azóta történt

  • Jönnek az új csatornák és az új árak a MinDig TV-be

    Jelentősen kibővül október 1-jével a digitális földfelszíni tévés kínálat – az új multiplexek elindításával összesen már 55 tévéprogram érhető el.

  • Frekvenciacsere Nagy-Hideg-hegy vételkörzetében

    Az Antenna Hungária 2014. szeptember 24-én délelőtt frekvenciacserét hajt végre a Nagy-Hideg-hegyi digitális földfelszíni televíziós telephelyen, emiatt ezen a napon néhány órán keresztül fenti körzetben szünetel a digitális földfelszíni sugárzás.

  • Kinevezték az Antenna Hungária új vezérigazgatóját

    Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter 2014. szeptember 10-i hatállyal Kápolnai Andrást nevezte ki az Antenna Hungária Zrt. új vezérigazgatójának.

Előzmények