Letölthető a majdnem kész Vista SP1

Úgy tűnik, a Microsoft jól halad a Windows Vista első szervizcsomagjának, az SP1-nek a fejlesztésével, hiszen a múlt héten a meghívott 15 ezer tesztelő hozzájuthatott a tapasztalatok alapján korrigált legfrissebb változathoz, majd igen gyorsan, a hét végén a nagyközönség számára is elérhetővé tették az SP1 frissített, kiadás előtti első (RC1-) verzióját.

A frissített változat (Windows Vista SP1 RC Refresh) telepítéséhez előbb el kell távolítani az előző verziót (Service Pack for Windows – 936330). (Az eltávolítás és az újratelepítés körülbelül másfél órát, több újraindítást vesz igénybe a tesztelők szerint, s ez alatt nemigen lehet dolgozni a számítógéppel.)

Bár az RC1-verziók a „már majdnem kész” kategóriába tartoznak, s gyakran változtatás nélkül átnevezik őket véglegesnek, a Vista SP1 valószínűleg nem ilyen lesz. Ez a kiadás előtti verzió korlátozott ideig működik, június 30-áig el kell távolítani a gépről, s helyette majd az első negyedévre ígért végleges változatot kell feltelepíteni.

Azóta történt

Előzmények