A Microsoft értéknövelt disztribútora lett a Kvazar-Micro

A szoftver- és hardvertermékek nagykereskedelmével foglalkozó Kvazar-Micro CEE Kft. Microsoft Value Added Distributor (VAD) lett a virtualizáció és a rendszermenedzsment területén – jelentette be ma a cég a Microsoft Magyarországgal közösen. A Microsoft az év elején elindított értéknövelt disztribútori programjának célja a nagyvállalati szervertermékekhez kapcsolódó, komplex értékesítési támogatás biztosítása a viszonteladó partnerek számára. A Kvazar-Micro Value Added Distributorként a rendszermenedzsment- és virtualizációs termékekhez biztosít oktatási, tanácsadási és értékesítési segítséget a szoftvervállalat teljes partnercsatornájának.

A Microsoft szervervirtualizációs megoldása, a Hyper-V jelentős, egyre növekvő piacrészt tudhat magának a hazai piacon. Rendszermenedzsment terén a vállalat a System Center termékcsaládot kínálja, aminek hamarosan érkező 2012-es változata jó néhány új lehetőséget hoz majd.

„A Microsoft Hyper-V és System Center hazai elterjedésének gyorsuló üteme szükségessé tette egy olyan disztribútor partner segítségét, aki szakmai hozzáértésével és testre szabott üzleti megoldásokkal skálázhatóvá tudja tenni partnereink számára a kis- és középvállalati ügyfelek felé történő értékesítést és a tényleges rendszerimplementációt” – mondta Budai Péter, a Microsoft Magyarország termékmenedzsere.

A Kvazar-Micro a hozzáadott értékű szolgáltatásokat nemcsak a viszonteladóknak kínálja, hanem velük közösen a végfelhasználóknak is.

Azóta történt

Előzmények