Magyar cégeket is díjaztak a CeBIT-en

Hannoverben a CeBIT-en ma kihirdették a European Seal of Excellence in Multimedia díj 2006-os nyerteseit. A díj a vezető Európai multimedia szövetségek közös díja az European Multimedia Forum szervezésében, melyet idén negyedik éve adnak át a legkiválóbb, a multimédia értékláncban résztvevő innovatív marketinget folytató cégeknek. 2006-ban hat magyar cég van a díjazottak között.

A legszebben csillogó érmet az Antenna Hungária Vállalatcsoport tagja, az Eduweb Multimédia Technológia és Távoktatási Rt. nyerte el. A cég Távoktatási üzletága teljes körű e-Learning szolgáltatást nyújt, míg a Technológia üzletág az analóg és digitális műsorszóró rendszerek kialakításával (tervezés, kivitelezés, üzemeltetés) foglalkozik.

Az integrált informatikai rendszerek tervezésével, fejlesztésével, bevezetésével és az üzemeltetés folyamatos támogatásával foglalkozó 4D Soft Kft. ezüstfokozatot érdemelt ki.

Büszke lehet az elért eredményre a  Megatrend is, amely az egyik legnagyobb magyar informatikai vállalat, a vállalatirányítási- és közigazgatási rendszerektől az informatikai biztonsági megoldásokig sok szálon kötődik a hazai IT-palettához.

Ki ne ismerné az 1982-ben alapított Silicon Graphics minőségi termékeit?  Az SGI a nagy teljesítményű számítástechnikai eszközök és fejlett grafikai megoldások vezető fejlesztője és gyártója. A cég termékskálája az NT-alapú vizuális asztali munkaállomásoktól a UNIX-szervereken át a szuperszámítógépekig terjed, ezek szakértő forgalmazója a most kitüntetett Silicon Computers Kft.

A TREBAG a „n€tcall 36” kitalálója, ami egy €-kommunikációs központ márkaneve. A cég fő profilja az e-gazdaság, az információs társadalom és a minőségmenedzsment. Ezeken a területeken nem csupán tanácsadással foglalkozik, hanem saját projekteket is menedzsel, illetve külföldi - elsősorban Európai Uniós - projektekben vesz részt.

Az üzleti ajánlatok rendkívül jól szervezett tárházával jeleskedik a WebBusiness igényesen összeállított portálja. Sok hasznos információ forrása lehet a wb.hu a magyar vállalkozások számára.

Azóta történt