Idén is lehet nevezni a <19 Formáld a világod! versenyre

Nevezni 19 éves kor alatt bármilyen digitális alkotással lehet: legyen az animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobil applikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb informatikai megoldás.

A C3 Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány szervezésében ismét meghirdetik a Formáld a világod! <19 Szabadfogású Számítógép versenyt.

Egy versenyző több pályaművel is ingyenesen nevezhet. Jelentkezni egyénileg is és csapatban is lehet, ha a jelentkező 2022. december 31-ig nem tölti még be a 19. életévét – magyar anyanyelvűek Magyarországról és a határon túlról is.

A zsűri által kiválasztott nyertesek értékes díjakat nyerhetnek és részt vehetnek a legjobb pályamunkákat bemutató kiállításon Budapestenj, illetve lehetőség nyílik arra, hogy a nyertesek a külföldi partnerversenyekre, Németországba és Ausztriába is ellátogassanak.

A nevezési határidő: 2022. október 24. (hétfő) éjfél.

A szervezők a kissé tanácstalanoknak ajánlják a <19 Formáld a világod! Digitális Műhelyt, ahol fiatalok által összeállított lépésről lépésre követhető projektötleteket lehet találni számos kategóriára, korcsoportra és nehézségi szintre bontva.

A verseny legjobbjait értékes ösztöndíjakkal és ajándékutalványokkal jutalmazza a zsűri, illetve megállapodás szerint gyakornoki projektet vagy bemutatót vezényelhetnek le a partnereknél.

Azóta történt

Előzmények