Kémprogramok ellen is véd a NOD32

A NOD32 vírusirtó szoftver hatékonyan véd a kémprogramok ellen is, ezt bizonyítja a független West Coast Labs teszteken a Spyware kategóriában kapott CheckMark minősítés. A Spyware elleni minősítéssel az Amerikában székelő, ám programjait Pozsonyban fejlesztő Eset Software NOD32-je a West Coast Labs „Content Security” teszteken az összes kategóriában megszerezte a díjat – az Anti-Virus Level 1 és Anti-Virus Level 2, valamint a Trojan díjakat már korábban elnyerte.

„Egyre inkább összetett fenyegetésekkel találkozunk, már nem csak vírusok és férgek ellen kell védekeznünk. A kémprogramok és trójai programok, valamint a kategóriák összemosódásából keletkezett hibridek komoly veszélyt jelentenek a védelmi technikákat nem alkalmazó felhasználókra” – mondta Csiszér Béla, a hazai forgalmazó Sicontact Kft. ügyvezetője.

A NOD32 bruttó ára egyéves frissítéssel jelenleg 12 200 Ft (további évenkénti hosszabbítás 7300 Ft). A diákok, valamint az oktatási, kulturális, egészségügyi nonprofit szervezetek féláron, míg az önkormányzatok és az állami költségvetési intézmények 20 százalék kedvezménnyel juthatnak hozzá az antivírus programhoz, akár a termék magyar nyelvű honlapján is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NOD32

Azóta történt

Előzmények