Itaniumon is fut a Montana iratkezelő szoftvere

A Montana Zrt. elnyerte a HP Developer & Solutions Partner Program Partner címet a MonDoc System saját fejlesztésű irat- és dokumentumkezelő rendszerének Intel Itanium 2 alapú HP Integrity platformra történő portolásával. A társaság egyúttal elnyerte a jogot arra, hogy megoldásainak népszerűsítésére felhasználja a HP Integrity Ready Partner minősítést is. A díjat Stephan Schnellinger, a HP EMEA fejlesztői programjának vezetője adta át a cégnek.

„A Montana Zrt. mindig is kiváló partnerkapcsolati együttműködést ápolt a HP-val és jogelődjeivel. Ezért is döntöttünk úgy, hogy saját fejlesztésű integrált MonDoc System dokumentummenedzsment alkalmazásunkat elérhetővé tesszük a HP Integrity platformján is. A MonDoc System 2006 októbere óta futtatható HP Integrity környezetben, amely különösen azoknak a vállalatoknak és intézményeknek kedvez, ahol a megnövekedett teljesítményelvárások miatt kifejezetten a nagyobb teljesítményű, 64 bites architektúrára van szükség” – mondta Tóth László, a Montana Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese.

A MonDoc System teljes életciklusú irat- és dokumentumkezelő rendszert ma közel 15 000 hazai vállalat és intézmény használja. A szoftver moduláris felépítésének köszönhetően rugalmas megoldást biztosít bármilyen méretű cég számára. A MonDoc System a XV. Magyar Innovációs Nagydíj Pályázaton kiemelt elismerésben részesült.

Azóta történt

Előzmények