Még lehet jelentkezni az Invitel pályázatára

A szervezők közölték, hogy folytatódik az InnoApps pályázat is, melyen felsőoktatási intézmények hallgatói vehetnek részt valamilyen újszerű, ötletes alkalmazás benyújtásával. (pl.: Android-, iPhone-, Facebook-alkalmazásokkal, játékokkal; PC, Macintosh szoftverrel vagy webes fejlesztéssel).

Üzleti innovációkat, és a felsőoktatásban, középiskolákban tanuló diákok fejlesztéseit zsűrizik a következő időszakban az Invitel által felkért szakemberek. A zsűri immár hagyományosan, az üzleti élet, az informatika, a média és az innováció világából érkező szakemberekből áll.

Már negyedik éve tagja az InnoMax zsűrijének Krisán László a Széchenyi Kártya programot megalkotó és koordináló KA-VOSZ Zrt. vezérigazgatója. Másodszor vállalta el a zsűrizést Papp Péter programozó matematikus, a kancellar.hu informatikai biztonsági cégének elnöke, valamint dr. Peredy Zoltán egyetemi doktor, a Nemzeti Innovációs Hivatal főosztályvezető-helyettese. Az InnoMax médiapartnere a CEMP, a zsűrizésben Pusztay András az Index.hu Zrt. ügyvezető igazgatója, közgazdász, újságíró vesz részt a média világából. Ugyancsak először lesz zsűritag Halácsy Péter a világhírű karriert befutó prezi.com társalapítója, technológiai igazgatója. A zsűri elnöke az idei évben Gerlei Gyöngyvér az Invitel Zrt. megbízott értékesítési vezérigazgató-helyettese lesz.

Hogyan lehet páyázni?

Az InnoMax-díjra megvalósult ötletekkel, a hatékonyságot javító innovációkkal, üzleti fejlesztésekkel pályázhatnak azok a vállalatok és intézmények, amelyek az Invitel valamilyen megoldására támaszkodva, azt innovatív módon felhasználva értek el sikereket. Nem kizárólag szolgáltatás- vagy termékfejlesztéssel lehet pályázni, a lényeg az üzleti innováció. Így például termelési, logisztikai, pénzügyi, illetve akár HR területről is érdemes nevezni. Az InnoApps pályázat a középiskolás és a felsőoktatásban tanuló „applikátor fejlesztők” versenye. Az üzlethez, munkához kötődő „komolyabb” témájú fejlesztésekkel a „Ne szórakozz!” kategóriában, a „könnyedebb” hangvételű fejlesztésekkel pedig a „Szórakozz!” kategóriában lehet pályázni.

A jelentkezéseket a verseny weboldalán lehet benyújtani 2013. február 25-éig.

Azóta történt

Előzmények