Holnaptól Telenor a Pannon

Holnaptól Telenor néven működik tovább a Pannon – közölte ma a mobilszolgáltató. A két hónappal ezelőtt bejelentett névváltást új csomagok bevezetése kíséri.

Az egyik új konstrukció a mobilról vezetékes irányba történő hívások esetében minden eddiginél alacsonyabb, 5 forintos percdíjat vezet be. Az operátor várakozásai szerint a mobiltarifák és a vezetékes hívások díja közötti különbség megszüntetése a telefonálási szokások gyökeres átalakulásához vezet majd, amint az ügyfelek felismerik, hogy nincs többé szükségük a mobiltelefon mellett vezetékesre is. A holnaptól elérhető szolgáltatás külön havi díj nélkül lesz igénybe vehető, és a percdíjon felül 5 forint kapcsolási díjjal működik.

A Telenor bevezeti továbbá Magyarország első percalapú, feltöltőkártyás mobilinternet-csomagját, az Internet Praktikum csomagot, amelyben az előfizetők az internetezéssel töltött percek után fizetnek. Az árak 10 órányi mobilinternet-használat esetén 3000 forintnál kezdődnek – közölték. A szolgáltató ezen túlmenően május 18-tól 100 kilobájtonként 59 forintra csökkenti az EU-n belül az adatletöltési díjakat. Ez a tarifa jelenleg a legolcsóbb a hazai szolgáltatók mezőnyében, igaz, mindössze egy forinttal kedvezőbb a T-Mobile európai adatroamingdíjánál.

A Telenor holnap országos televíziós imázskampányt indít a márkaváltás tudatosítására.

Azóta történt

Előzmények