Hétszázezer sms a Szigetről

Szeretünk kommunikálni, ezt az idei Sziget is fényesen bizonyította. A Pannon GSM megküldte szerkesztőségünknek az idei fesztivál forgalmi mutatóit. Ezekből kiderül, hogy a Sziget látogatói minden eddigi rekordot megdöntöttek.

A rendezvény ideje alatt a tavalyi rekordforgalmat messze túlszárnyalva többet beszéltek, sms-eztek, és – idén először – videotelefonáltak a mobilosok. A legnagyobbat az sms-forgalom számai szóltak: az elküldött közel 700 000 szöveges üzenet több mint 300 százalékkal haladja meg a tavalyi – akkor szintén rekordnak számító – forgalmat.

Az sms-forgalom megtriplázódása mellett a hanghívásokban is újabb rekord született: a pannonosok több mint 50%-kal többet beszéltek mint tavaly, ez közel másfél millió hívást jelent. MMS-eket is ezresével küldtek naponta a pannonosok a Szigetről.

A Pannon GSM jóvoltából idén először mindenki élesben és ingyenesen próbálhatta ki a 3G technológia által lehetővé tett videotelefonálást a djuice Siestánál, a megfelelő készülékkel rendelkezők pedig a Sziget egész területén használhatták azt, ezzel több mint hatezerszer éltek a szigetlátogatók. Rendkívül népszerűek voltak a Pannon további szolgáltatásai is, az MMS üzenőfal, az sms-ben lekérdezhető programinformáció és az ingyenes telefonakkumulátor-töltés is, mely utóbbi során több mint tízezer készüléket töltöttek fel a szigetlakók.

Azóta történt

Előzmények