Hasznos „üzlettárs” a HP-tól

A HP kéziszámítógép-sorozatának legújabb, várhatóan április végén boltokba kerülő, hw6900 jelzésű darabja már a Windows Mobile 5.0 üzenetátviteli és biztonsági csomagjában található push-email funkcionalitást használja, így gazdáját könnyebben utolérik a levelei. A push-módszer lényege – az eddig szokásos lekéréses módszerrel szemben –, hogy a beérkező elektronikus levelek automatikusan továbbítódnak a kéziszámítógépre vagy mobiltelefonra, hasonlóan az irodai asztali gépeken megszokott levelezőprogramokhoz.

Az elegáns új iPAQ felhasználói szabadon megválaszthatják, milyen technológiával kívánnak csatlakozni, legyen szó a világháló eléréséről vagy akár egy belső intranetes oldalról. A hw6900 többféle vezeték nélküli megoldást is támogat, köztük a vezeték nélküli beszédátvitelt (GSM), a nagy sebességű GPRS/EDGE adatátviteli hálózatokat, a WiFi-t, a GPS technológiát és a Bluetootht. Integrált WiFi és GPRS/EDGE képességének köszönhetően WiFi-zónában és mobilhálózaton keresztül is kedvező áron létesíthető kapcsolat.

„Az elfoglalt üzleti felhasználóknak többé az irodán kívül sem kell lemondaniuk a folyamatos elérhetőségről, informáltságról. A mindentudó HP iPAQ Mobile Messengerrel munkaterületüket kiterjesztve, út közben is kapcsolatban maradhatunk ügyfeleinkkel, munkatársainkkal, családunkkal” – mutatott rá Regine Hohnsbein, a HP Személyi Rendszerek divíziójának kéziszámítógépekért és mobil megoldásokért felelős, EMEA-régióbeli igazgatója. „A valós idejű működés, a vezeték nélküli levelezés, a beszédátvitel és a gyors adatelérés révén ügyfeleink több feladatot elvégezhetnek, és kevesebb eszközre lehet szükségük, munkaidejüket jobban ki tudják használni.”

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények