Május elejéig lehet jelentkezni a magyar EuroCloud Awards 2012-re

A EuroCloud Magyarország Egyesület, az európai EuroCloud Europe szervezet 2011-ben létrejött hazai tagszervezete bejelentette, hogy meghosszabbították a Magyarországi EuroCloud Awards 2012 versenyre való jelentkezés határidejét, április 15-e helyett május 4-éig várják a jelentkezéseket.

Az egyesület célja a cloud computing technológiák és üzleti modellek hazai piacon történő népszerűsítése, a cloud-megoldásokkal rendelkező tagvállalatok érdekeinek képviselete, emellett fontos feladatuknak tartják többek között azt is, hogy bekapcsolódjonak a EuroCloud Europe különböző programjaiba, ennek jegyében részt vegyenek az EU-s irányelvekre vonatkozó javaslatok kidolgozásában, vagy a EuroCloud cloud-minősítési rendszerének, a Quality Sealnek a magyarországi bevezetésében. Ugyanakkor egyik fontos céljuk a kiemelkedő cloud-megoldások és -szolgáltatások elismerése és díjazása a hazai piacon, valamint annak lehetővé tétele, hogy a legkiemelkedőbb szolgáltatók az európai porondon is megmérethessék magukat, és eredményesen pályázhassanak az európai EuroCloud Awards díjakra.

A Magyarországi EuroCloud Awards 2012-t több kategóriában hirdették meg:

Best Cloud Service Product, Best Start-up, Best Business Case – Commercial Sector, Best Business Case – Public Administration, Cloud felhasználói kategória : Highest Increase in Efficiency Using Cloud Services.

Pályázatot nyújthat be az első négy kategóriában bármely vállalat, amely Magyarországon folytat üzleti tevékenységet és cloudszolgáltatások nyújtásával és értékesítésével foglalkozik, illetve a Cloud felhasználó kategóriában bármely Magyarországon bejegyzett vállalat, amely saját célra bevezetett és aktívan használ cloudszolgáltatást. A Best Start-up kategóriában csak a 2009-ben vagy azt követően alapított cégek indulhatnak. Egy cég akár több kategóriában is benyújthat pályázatot. A EuroCloud Magyarország Egyesület tagvállalatai díjmentesen pályázhatnak, érvényes tagsággal nem rendelkező vállalatok esetén a nevezési díj 1500 euró (kivéve a Cloud felhasználói kategória, ahol a nevezés díjtalan).

A Magyarországi EuroCloud Awards díjazottak meghívást kapnak és pályázhatnak az európai EuroCloud Awards díj elnyeréséért. A hazai nyerteseknek a EuroCloud Magyarország Egyesület kifizeti az európai EuroCloud Awards díjra történő pályázat nevezési díját.

Az eredményhirdetésre ünnepélyes keretek között a 2012. május 23-i EuroCloud Day alkalmával kerül sor.

Bővebb tájékoztatás és jelentkezési feltételek a kiírók honlapján.

Azóta történt

Előzmények