ERP menedzserképzés indul a BKF-en

A magyar felsőoktatásban is egyre gyakoribb jelenség, hogy egy intézmény piaci indíttatásra dolgoz ki olyan képzést, mely az adott területen gyakorlatorientált szakembereket tud adni a cégeknek. Ilyen szakirányú továbbképzést indít februárban a Budapesti Kommunikációs Főiskola is a Variatech Consulting Kft.-vel közösen.

A koncepció kidolgozásakor abból indultak ki, hogy szükség van egy olyan – államilag elismert – szakmai képzésre, amely az egyes vállalatirányítási rendszereket fejlesztő és forgalmazó cégek egyedi érdekein túlmutatva, elsősorban a felhasználói oldal érdekeit tartja szem előtt, és így nyújt általános és átfogó ERP ismereteket. Olyan szakembereket szeretnének képezni, akik a kurzus végére tisztában lesznek a legmodernebb vállalatirányítási rendszerek működésének elméleti és gyakorlati ismereteivel.

Mivel a BKF fő profiljába a kommunikációs és üzeti ismeretek tartoznak, a képzésbe olyan multicégeket vontak be, akik ezen a területen komoly tapasztalattal rendelkeznek. Az Infor, a Microsoft és az SAP Hungary részvétele biztosítja, hogy a hallgatók a legaktuálisabb tudáshoz jussanak az ERP megoldások területén, míg az informatikai biztonság oktatását a kancellár.hu Kft. szervezi és biztosítja. A képzés három féléves időtartamú, és félévenként 280 000 forintba kerül.

Azóta történt

Előzmények