App!system 2014: középpontban a vállalati informatika

A konferencia szervezői saját bevallásuk szerint azért választották a vállalati informatikát vezető témának, mivel úgy ítélik meg, hogy hosszú ideje nem volt olyan gyors a vállalati informatika fejlődése, mint most. A 2000-es évek eleje óta fokozatosan megszilárdult munkamódszerek, eszközök és bevett megoldások gyors ütemben kérdőjeleződnek meg, a szoftveresen meghatározott rendszerek, a felhős szolgáltatások, az új generációs szoftvertermékek vagy épp mikroszerverek mind-mind igyekeznek felborítani a korábban alapvetőnek gondolt sémákat.

A rendezvényen az egyes területek meghatározó hazai szereplői mondják el, hogyan látják e változásokat. Az App!system június 4-én, a budapesti Cinema City Allee-ban lesz, ahol 23 előadás, összesen 800 perc szakmai tartalommal várja az IT szakembereket.

Az egyes témákban olyan előadók beszélnek majd, akik mélyreható ismeretekkel és mérnöki-műszaki szemlélettel rendelkeznek az adott területen. A koncepció szerint a mennyiség helyett a mélység kapja a főszerepet, a szakmai ismeretek átadása mellett élő demók is szerepelnek a programban. Az előadások az összes fontosabb vállalati IT területet érintik, az App!systemen szervezeti, nyílt forrás, biztonság, hálózat, hardver és adatközpont szekció is lesz.

Előad többek között a Microsoft, a HP, az Oracle, a Ustream, az FSF, a Silent Signal, a Cisco, az IBM és a Dell képviselője is.

Jelentkezni a rendezvény weboldalán lehet, ugyanitt olvasható a részletes program is. A részvételi díj teljes áron 25 900 Ft + áfa, diákoknak 7900 Ft+áfa.

Azóta történt

  • Szuper szerverpark Százhalombattán

    A tervek szerint Európa egyik legkorszerűbb szerverparkja épül a Batta Ipari Parkban Százhalombattán. A beruházó ezTrade Kft. szeptember 18-án írta alá az adásvételi szerződést a parkot üzemeltető Szákom Kft.-vel.

Előzmények