Akadozott, majd megújult a Youtube ott is, ahol eddig még nem

Egy ideig így nézett ki a Youtube
Egy ideig így nézett ki a Youtube

Éppen átalakulóban sikerült elkapni a Youtube-ot, amely magyar idő szerint szerda 18 órától korlátozottan volt elérhető a régióban, aztán valamivel hét óra előtt teljesen elérhetetlenné is vált egy időre. Egy február 20-i frissítés került eközben aktiválásra (tehát lehet, hogy a két dolognak semmi köze egymáshoz), a felhasználók nagy részének most hozva el az új külsőt.

Egy félig kész arculatfrissítés közben
Egy félig kész arculatfrissítés közben [+]

Apró, de hasznos, hogy mostantól az oldalbetöltések közben a keret felső részén egy piros sáv is mutatja, hol tart a folyamat. Tényleg apróság, de legalább biztosak lehetünk benne, hogy történik valami.

A kezdőoldal elkülönített, fehér keretes menüje jól kiemelkedik, a Youtube embléma mellé került gombbal ki-be csukható, illetve videós oldalon lenyíló menü szintén jól használhatónak tűnik, de nem foglalja a helyet folyamatosan. A Youtube nagyjából másfél óra alatt talpra állt, fél nyolckor már a videók alatti kommenteket is helyesen jelenítette meg. Úgy tűnik, eljött az idő a változásra, múlt héten arról számoltunk be, hogy a Facebook is változtat az üzenőfal megjelenésén, ott a három hasábos elrendezésről váltottak vissza a korábbi, kéthasábosra.

Nem ez az első kellemetlenség, ami a magyar internetezők jelentős részét érinti a héten. Két napja a Telekom rendszereivel volt probléma, ami miatt folyamatosan érkeztek az ügyfélszolgálatra a panaszok a vezetékes internet, kábeltévé, illetve mobiltelefonos ügyfelek részéről egyaránt.

Azóta történt

Előzmények