A Novell hozta el a trófeát

Három díjat is besöpört a Novell a legjobb nyílt forráskódú termékeket díjazó LinuxWorld konferencián. A vállalat által szponzorált openSUSE projektet választották a bostoni LinuxWorld Conference & Expo kiállítás legjobb teljes iparági megoldásának, a konferencia ausztrál állomásán, Sydneyben pedig a Novell Open Enterprise Server lett a Teljes iparági megoldás kategória győztese. A Novell által támogatott Mono projekt szintén a bostoni LinuxWorld kiállításon nyerte el a legjobb alkalmazásfejlesztési platform címet.

A Novell megoldásai innovativitásuknak köszönhetően vívták ki a nemzetközi műszaki és üzleti szakemberekből és újságírókból álló szakmai zsűri elismerését.

„Az ügyfeleink és a nyílt forráskódú termékeket használó közösség igényeit szem előtt tartva arra törekszünk, hogy világszerte elismert termékeket fejleszthessünk. Ezt a célt szeretnénk elérni a SUSE Linux, az Open Enterprise Server és más díjnyertes szoftvertermékünk segítségével” – nyilatkozta az elnyert elismerések kapcsán Jeffrey Jaffe, a Novell alelnöke és műszaki igazgatója.

Azóta történt

  • Ismét nyereséges a Novell

    Az egy évvel korábbi veszteség után szerény profitot jelentett a szoftvervállalat. A Wall Street nem elégedett.

  • Kínában bejött a SUSE Linux

    A Novell SUSE Linux Serverét választották egy kiemelt nemzeti projekt, a digitális földrengés-megfigyelő hálózat szerverplatformjául Kínában.

Előzmények