Egyforintos akciók az eMAG-on

Idén többen veszik ki a részüket a fekete péntekből mint korábban valaha, a kínálat pedig elég vegyes, a termékek fogynak. Áttekintő körkép.

Egyre többen csatlakoznak

Hazánkat is elérte a Black Friday, múlt héten az Extreme Digital tartott akciókat, hivatalosan azonban ma van a napja a nagy leértékeléseknek. Magyarországon nincs akkora múltja ennek a karácsonyi szezont megnyitó vásárlási láznak, de egyre több cég csatlakozik a kezdeményezéshez.

Az Euronics oldala már a kora reggeli órák óta birkózik a látogatók kiszolgálásával, a kedvezmények változatos mértékben vannak jelen. Találni tévét huszonöt százalékkal leárazva, de jellemzően ennél kisebb mértékűek az akciók. Külön kezelik a személyes, csak az üzletekben elérhető ajánlatokat és az online akciós termékeket. Érdemes mind a két listát végigböngészni, illetve időben rendelni, mert erősen korlátozott a készlet.


[+]

A Radium is rengeteg laptoppal és hibrid géppel készült a mai napra, bár az akciók jellemzően nem érik el a 25 százalékot. A legkisebb kedvezmény 210 forint (217 700-ról 217 490-re), de az alkatrészek és kiegészítők között találni néhány egész jó vételt.

A Media Markt sok termék árát negyedével, néhányét harmadával is csökkentette, a felhozatal vegyes, a készletek és a honlap pedig egyelőre bírják a terhelést. Az iPhone játékvezérlője (melyet a Logitech gyártott) a mai napon 75 százalékkal olcsóbb, csak egy ezrest kérnek érte.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények