Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz ρσгτσ #53973 üzenetére

    Én akkor se fogom elfogadni Mexico-t ha már 100 órát játszottam a játékkal. Ahogy Ausztráliát sem fogadtam el. Mert szerintem, semmi keresnivalója egy autós játéknak, ezeken a helyszíneken. Nincs komoly autós múltjuk. De a fejlesztők (<- és ez a lényeg) szerint ez meg nem számít. A Horizon-ban a helyszín csak díszlet, egyáltalán nem számít az autós vonatkozása. Szerintem úgy is dönthetik el a helyszíneket, hogy különböző országból származó fejlesztők gyufát húznak, aki nyer, az lesz a következő helyszín. (Remélem felvesznek sok-sok új, Japán fejlesztőt most már)

    Nekem az is fura, hogy itt van Mexico, egyetlen autós jellegzetessége az országnak a lowrider kultúra, de egyetlen trailerben sem szerepelt még olyan autó. :U
    Ami viszont aggaszt engem, hogy ezt a továbbfejlesztett Super7 játékmódot emelik ki nagyon. Engem a FH4-be sem fogott meg. De ott legalább nem kötelező elem. Remélem itt sem lesz az. A másik pedig, amire kíváncsi leszek, a terep - aszfalt versenyek aránya. Én előbbiért nem vagyok annyira oda. Kivéve a rali típusúakat.

    Mielőtt valaki felháborodna azon, hogy nem nyaldosom körbe minden feltétel nélkül ezt a FH5-öt, nagyon-nagyon sokat fogok én vele játszani. Csak vannak fenntartásaim.. :((( És nem Japán! :O

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák