Új hozzászólás Aktív témák

  • MichaelSD

    őstag

    válasz FireKeeper #2014 üzenetére

    Kicsit késve...

    A skilleknél nagyon meg kell gondolni, hogy valamelyik konzol meg helyettesítheti az adott skillet. A skillek sokkal kevesebbet adnak, egy közepes simán ráver. Ezt érdemes nem elfelejteni.

    Per pillanat a STF settek (vagy keverve a borggal) a legjobbak. Pont. Extrém esetek vannak, pl. valaki polaronra gyúr, annak jó a Breen (vagy Jem Hadar?) set.

    "1DC + 2DHC" felállásnak nincs értelme, hacsak nem RP miatt csinálod. A DHCk többet sebeznek és megfelelő konzollal és skillel 100 felett tudod tartani a fegyverek energiáját.

    A Disruptorok csapatban durvák, mert a kritikálja (Hull Breach) az egész csapatnak bonuszt ad.

    ESCORT
    A klasszikus felállás, ami STFre is a leghatékonyabb, a 3DHC+Torp+turretek hátra. Ezzek tudok maximálni a sebzést előre. Ez gyakorlatilag a max. DPS, nem nagyon lehet túlteni rajta.
    Konzolok:
    Engineering: EPS Console (vagy Cloaking Device), Neutronium Console, Electroceramic Hull Plating, (vagy 1 páncél + RCS ha nem Defiant és szükségét érzed)
    Science : Field Generator, Assimilated Module
    Tactical Consoles: 3x Energia Fegyvert támogató (pl. Phaser Relay, Plasma Infuser, etc.), 1x tropedót támogató (Zero Point Quantum Chamber), én 4 energiára gyúrok

    Ezzel nem csak nagy a DPSd, de szinte mindent kibírsz egyedül is. Kivétel egy Elite Tactical Cubet vagy Borg csoport a Red Alertekben.

    [ Szerkesztve ]

    XMPP: sdmichael@kdetalk.net

Új hozzászólás Aktív témák