- Biztonsági aggályok miatt késik a Microsoft hatalmas AI-újítása
- Kíváncsi az EU, milyen online védelmet adnak a pornóplatformok a kiskorúaknak
- Panaszt tettek a Google ellen, mert követi a felhasználókat a böngészője
- Rengeteg áram kell az adatközpontoknak, erre válasz a geotermikus energia
- Az AI megmondja, hogy van-e fájdalma a macskának
-
IT café
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
.
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Szerintetek gázos vagy valamilyen elektromos főzőlapot érdemes? Most cserélnénk konyhát és szkeptikus vagyok. Ott a gáz, ami nyilván nem drága, de takarítás szempontjából ezek a sima főzőlapok tök szimpatikusak.
Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.
-
arcsin
senior tag
válasz V.Stryker #81002 üzenetére
Keress rá, sokszor volt téma a topikban. A gázt már csak a mdenre lerakodo égésterméke miatt sem használnám. mondjuk én kiköttettem a gázt a panelbol amikor beköltöztünk.
Utálom is hogy könnyen borul rajta minden edény.
Pont tegnap rendeltem új indukciósat, mert a 9 éves ikea-s kezdi megadni magát.[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz V.Stryker #81002 üzenetére
Döntés kérdése. Én nagyon szeretek gázon főzni (és sokkal(!) olcsóbb is, ezért a konyhafelújítás után is maradt a gáz.
Az elektromos tisztítani egyszerűbb, hiszen csak egy lap, de a gázos meg sokkal szebb, a konyha egyik dísze is lehet, főleg valami menő ráccsal és sárgaréz égőkkelKétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
7Sony7
addikt
válasz ZedTheOne #80996 üzenetére
Üdv. Nekünk Electrolux Ergorapido egy régebbi típusa van, a nejem szereti használni. Csodát nem tesz, nem egy Dyson, de gyorsan előkapja, nem kell mindig összerakni, mint a masikat, (helyhiány miatt külön van a cső, a gép, a gégecső), könnyű, szuper. Hátránya: sarkokba, illetve szekrény mögé, ahová a hagyomanyosnak is csak a csöve fér be, oda ez nem, és nem sokat bír az akku. Mi úgy szoktuk, hogy fele ház, lemerül, addig van mas csinalni való úgy is, aztán a ház masik fele. Porcicát, nyúlszőrt frankón felszedi. Dokkolója van, ott töltődik.
Biztos van jobb, de én csak erről tudok nyilatkozni.-
-
arcsin
senior tag
Anno a beszerelést végzö ikea -s szakik nekikurták a ventillatort a szekrénynek, majd az leszakadt és vissza lett "gányolva" általuk. Mostmár erösen morgo, kerregö hangja van a ventillátornak 2lap használatakor. Lehet bírna többet is, de inkább cserére szavaztam. Az újban van férfikapcsolo, ami lentebb veszi a fozolapot hogyha forr a víz és nem fut ki. Gyakran maxon hagyja párom miután betette a tésztát föni pld. Meg igazodik az edény méretéhez a lap, nekem meg ez volt fontos. 1oldalról élvágott, csecse :) Amúgy ajánlom az ikea-s lapokat szem. szerint.
[ Szerkesztve ]
-
hotkar
aktív tag
Annál sokkal többet. Nincs semmi elromolnivaló benne.
A kiindulási esetnél sem arról van szó, hogy a nyamvadt ventilátort ne lehetne kicserélni (amit ráadásul már beszereléskor elrontottak).
Leginkább a felhasználó szokott "elromlani" (értsd: szebbet, újabbat korszerűbbet szeretne), ezzel az indokkal kicsit megtámogatja, hogy miért nem javíttatja meg.
Ismerem én is az érzést, amikor a tisztíthatatlan mosószertartály, meg a szétrohadó tető miatt - és mert volt egy jó akció - inkább új mosógépet vettünk, holott még teljesen üzemképes volt a régi. De az azelőtti gépet pl. 17 évig nyüstöltük (békebeli Whirlpool).
-
weiss
addikt
Azt is veszek. Lehet maradi vagyok, boomer, akármi, de amúgy mégis mit kellene innoválni az étel főzésén? /A sütő más kérdés persze, ott kell a felülről jövő meleg, azt meg csak villannyal lehet rendesen megoldani./
[ Szerkesztve ]
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
Flowtation
őstag
válasz Nagya21 #80994 üzenetére
Köszi neked is.
Ez tuti ez az üstvágás? Hogyan tudom ezt kideríteni? Valamint mitől lett szimmeringes? Elképzelhető, hogy az eltömődött lefolyó miatt nem tudott távozni a víz? De gondolom ha nem tud szivattyúzni, akkor csak leáll valami hibával.
szerk:
ITT találtam hozzá csapágy és szimmering készletet, de azt is írják, hogy a gyártó nem ajánl fel csapágyazási lehetőséget, az üst heggesztett is lehet. Miből tudható ez biztosan?Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
BB9000
senior tag
válasz V.Stryker #81002 üzenetére
Kb 20 évvel ezelőtt én is hasonló döntési helyzetben voltam: gázos, vagy elektromos főzőlap/sütő legyen az új konyhában?
Nálam az döntötte el a kérdést, hogy a vezetékes gáz konyhai eszközökbe bekötéséhez kellett volna a kéményseprők engedélye is, amit csak úgy adtak volna meg, ha 2 db szellőzőt vágok a konyha falába, amik egyenként 600 köbméter/óra (vagy hasonló elképesztően nagy szám) levegő átbocsájtására alkalmasak. Azt már nem! Nem azért szigeteltettem le méregdrágán a házat, nem azért tettem hőszigetelt nyílászárókat 9 légkamrával, argonnal töltött üvegekkel, hogy azután lyukakat vágjak a falba a levegőnek! Így aztán elektromos lett a főzőlap is és a sütő is.[ Szerkesztve ]
-
ovics
aktív tag
Sziasztok, jártam már itt korábban, de újra felmerülő téma az álló porszívó. Rúdporszívóra kaptam ajánlásokat, meg azok mennek jobban, de olyanra lenne szükségem amit bárhol le tudunk állítani (szóval a hagyományosabb értelembe vett álló porszívóra lenne szükségünk), lehetőség szerint morzsaporszívóval. 100.000, - Ft körül lenne rá keret. Tudtok esetleg ilyet ajánlani?
-
balojazz
aktív tag
válasz V.Stryker #81002 üzenetére
Indukciósat sokkal jobb használni: gyorsabb, csendesebb, egyszerűbb tisztán tartani. Mondom ezt úgy, hogy kb 2 évtizedig gázt használtam, szerettem, és tartottam a váltástól. Első használat után győzött az indi. Wokot viszont felejtsd el (mondjuk én sosem wokoztam).
[ Szerkesztve ]
Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.
-
cornholio002
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 8 éves, ikeás Valgjord nevű mosogatógépünk. Legutóbb elkezdte azt csinálni, hogy nem szárított (nem melegedtek fel egyáltalán az edények) és alul kis vízcsöpögés volt észlelhető. Egy szervízes telefonon erre a két jelenségre azt állítja, hogy ez a két elektronika (szivattyú + fűtés) egybe van építve, és csak szakszervíz tudja cserélni, helyben nem lehet, és nagyon drága. Kérdésem, hogy szerintetek is ez lehet a probléma, mert ha igen, akkor megspórolnám a kiszállási + bevizsgálás költséget és inkább vennék egy újat.
Másik kérdésem: Method ikeás konyhabútorba bármilyen beépíthető mosogatógép beszerelhető?
Előre is köszi!
-
BB9000
senior tag
válasz cornholio002 #81023 üzenetére
A mosogatógéped egy Electrolux gyártmány. A "nem szárít" típusú hiba helyszínen is megjavítható. Igaz, hogy nem kis munka, mert alaposan szét kell hozzá szedni a gépet. A fűtőegység -ami felel a meleg levegőért is- valóban egybe van építve a szivattyúval a legtöbb mosogatógépben. Ára 30-50 ezer Ft közt szokott lenni. Típusfüggő. Javítgatni nem szokták. Egyben cserélik. Átlagos munkadíja 15-25 ezer Ft között.
A vízszivárgás viszont nem feltétlenül függ össze a "nem szárítással", tehát a fűtőegység kicserélésével nem biztos, hogy meg fog szűnni! A gép belsejének átvizsgálása során fog kiderülni, hogy mit kell még cserélni, javítani.
Ha magad nem tudod megvenni és kicserélni a hibás alkatrészt, akkor megfontolandó egy új gép beszerzése.
A szétszereléshez videós segítség: YT -
Nagya21
addikt
válasz Flowtation #81018 üzenetére
Hali!
Hát ha leveszed a hátulját, utána letudod venni a tetejét, és ha körbe-körbe nem lász csavarokat az üstházon, hanem csak egy sima peremet, akkor heggesztett az üstház.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
BBéci
titán
"mit kellene innoválni az étel főzésén?"
17 fokozatban szabályozható a teljesítmény, plusz boost.
Hőérzékelő a zónákban, mind a 4-hez beállítható 120/140/160/180/220 fok valamelyike. Ezeket pár fok ingadozással tartja, míg a gáznyomás nagyon gyakran változó, ahogy a fűtőértéke is.
Háromféle időzítő; lejártakor csak hangjelzés, hangjelzés plusz kikapcsol, sima stopper.
Kibővíthető főzőzónák, tetszés szerinti (max. 24x38 cm) méretű és formájú edényt használhatsz, melynek minden a lappal érintkező négyzetcentimétere azonos hőfokra melegszik. Gázzal ez is megoldhatatlan.
Hirteken ennyi jutott eszembe.
[link]
Egyéb előnyök: nincs nyílt láng, nem gyullad meg a kezedben lévő konyharuha, nem égeted meg a kezedet, ujjaidat (nálunk mindegyik többször előfordult), nem kormolódik az edény oldala, nem fogyasztja a helyiség oxigénjét, nincs a lángra, hőáramlásra/eloszlásra hatással az elszívó. Ha netán kifut valami, nem ég rá a lapra, mert az nem forrósodik fel annyira. Nem csúfítja el a konyhát a gázcső.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
pjen
félisten
Az indukciósnál a legnagyobb innováció maga a villany. Rengeteg háztartásban van 1 fázis 16A. Hogy korlátozások nélkül lehessen használni legalább 3x 20 A az ideális. Ez a fejlesztés fél milka alatt nem nagyon áll meg. Nekem van 2x10 és 1x16A. Kombinált tűzhely, mégis néha kevés.
-
weiss
addikt
17 fokozatban szabályozható a teljesítmény, plusz boost.
Gáz analóg, tehát végtelen fokozatban állítható. Értem mit akarsz mondani, de na... Sokszor előjött itt vagy valamelyik másik topikban, hogy az indukciós kis teljesítményem pulzál, egyik fokozat még kevés-másik már sok.Hőérzékelő a zónákban, mind a 4-hez beállítható 120/140/160/180/220 fok valamelyike. Ezeket pár fok ingadozással tartja, míg a gáznyomás nagyon gyakran változó, ahogy a fűtőértéke is.
És ez miért is jó? Víz fix hőmérsékleten forr, olajban érzésre sütünk, nem látom hátrányát.Háromféle időzítő; lejártakor csak hangjelzés, hangjelzés plusz kikapcsol, sima stopper.
Maximum tojást főzök időre évente 1x, arra meg jó a telefon is.Kibővíthető főzőzónák, tetszés szerinti (max. 24x38 cm) méretű és formájú edényt használhatsz, melynek minden a lappal érintkező négyzetcentimétere azonos hőfokra melegszik. Gázzal ez is megoldhatatlan.
Jól hangzik. Ez mire is jó?nincs nyílt láng, nem gyullad meg a kezedben lévő konyharuha
Ezt elismerem, ez előny, bár engem nem igazán zavar egyik sem. Veszünk másikat, és ennyi.nem égeted meg a kezedet, ujjaidat (nálunk mindegyik többször előfordult)
Tipikusan az edény szokta, az meg az indukcióson is meleg, ha csak nem működik máshogy a fizika nálatok.nem kormolódik az edény oldala
Nem kormosak az edényeink, vagy nem ugyanarra gondolunk.nem fogyasztja a helyiség oxigénjét, nincs a lángra, hőáramlásra/eloszlásra hatással az elszívó.
Ha van elszívód, annak mindenképp kell friss levegő betáp, így teljesen mindegy mennyi oxigént fogyaszt az égés.Ha netán kifut valami, nem ég rá a lapra, mert az nem forrósodik fel annyira.
A mi gázosunkra sem szokott semmi ráégni, mert maga a rózsa forró csak, a lé meg mellé csurog.Nem csúfítja el a konyhát a gázcső.
OK, valakit ez zavar, ízlésről nem vitatkozok.I did nothing, the pavement was his enemy!
-
BBéci
titán
Szintén 2x10 és 1x16 A és valóban néha kevés. 19 éve lakunk itt, 18 éve tervezem a bővítést 3x16-ra. A főzőlap menüjében csökkentettem 7400-ról 6000 wattra a maximális teljesítményt és 20 centinél nagyobb láboshoz nem kapcsolok boost fokozatot. Ennyi.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
pjen
félisten
Az a baj, hogy indukciós nélkül is kevés. Ha a 16A on sütök ott már nem sok minde mehet. 1x10A mosó+ szárító gép. Néha a mikró és a mosogató gép is útálja egymást a maradék 10 amperon. Akkor még egy csomó apróságról nem is beszéltem. Van egy egyzónás indukciós lapom szeretem. Viszont a gáz főzőlap örök mint a nyomorúság. Még valami, áram szünet szokott lenni, gáz szünet még sose volt.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
titán
Kérdéseidből azt szűrtem le, nem vagy gyakorló szakács.
"Gáz analóg, tehát végtelen fokozatban állítható."
Igen, de nem pontosan, csak találomra. Egyrészt az említett nyomás és fűtőérték változás miatt a tegnapi állás ma már teljesen mást eredményezhet. Másrészt ránézésre a láng méretéből nehéz megállapítani, hogy hány fok lesz az edényben. 40 évig volt gáztűzhelyünk, nekem nem kell bemutatni.
"És ez miért is jó? Víz fix hőmérsékleten forr, olajban érzésre sütünk, nem látom hátrányát."
Azért, mert még nem próbáltad. Június vége óta használjuk a linkelt Bosch-t, 60-70%-ban a beállított hőmérséklet fokozatokat. Tudom, melyik kell tükörtojáshoz, hűtőből kivett pörkölt felmelegítéséhez, stb. egyik sem ég oda.
"Maximum tojást főzök időre évente 1x, arra meg jó a telefon is."
A telefon nem kapcsolja ki a gázt. Például az előfőzött rizs (csak olyat fogyasztunk) fajtájától függ, hány percig kell főzni. Időzítés nélkül előfordult, hogy ragacsosra főtt. Én úgy is szeretem, feleségem nem.
"Jól hangzik. Ez mire is jó?"
Egy nagyméretű serpenyőben lehet egyszerre 4-6 filézett csirkecombot sütni, ha minden négyzetcentimétere azonos hőmérsékletű, egyenletesen és azonos ütemben pirulnak. A gáz az edény közepét nem vagy csak minimálisan melegíti.
"Ha van elszívód, annak mindenképp kell friss levegő betáp, így teljesen mindegy mennyi oxigént fogyaszt az égés."
Nem üzemel állandóan az elszívó, csak amikor szükség van rá, ez az összes idő negyede, olyankor kinyitjuk a lakás legtávolabbi ablakát.
"A mi gázosunkra sem szokott semmi ráégni, mert maga a rózsa forró csak, a lé meg mellé csurog."
A vasrács is forró, mert éri a láng és ráéghet bármi. Tapasztalatból írom, pucoltam eleget.
"Nem kormosak az edényeink, vagy nem ugyanarra gondolunk."
Amikor a láng túlér az edény alján, a csúcsa kormol. Ez is leginkább a nyomásingadozás miatt fordulhat elő, valamint figyelmetlenségből.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
arcsin
senior tag
Nekünk van egy ismerősünk, ő mindenkire a 30-35éves kocsikat tukmálja, mert "azokban nincs semmi ami elromolhat", stb. valahol igaza van, valameddig, pld ameddig nem akarsz vele külföldre menni, biztosítást kötni rá stb. Valójában pedig csak azt engedheti meg magának, és ezzel megmagyarázza másnak is, magának is, hogy jó az..
A "drága dolgok miért szarok" dobboz sajnos elég sokakban ott van.
Szerintem egy hőmérő is jó dolog olajban sütéshez, nem ázik szét, szívja meg magát semmi, ezáltal nem olaj íze van mindennek ne adj isten avas olaj.
Persze van akinek jók a zsíros, sós, lisztes stb magyaros ételek egész életére.... de vannak akik ezen tovább tudnak lépni szerencsére[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Össze ne vesszetek ezeken.
Közben rájöttem, hogy csak egy közvetlen dugalj kivezetés van a konyhában, ami a beépíthető elektromos főzőlaphoz kevés. A sütőt még elviszi simán, ahogy most is, de a főzőlapot már nem.
Szóval marad a gázfőzőlap + beépíthető elektromos sütő.
Néztem az ikeasat, de ott a főzőlapnál mondják,hogy a fokozatállítás nem az igazi, illetve rossz az elrendezése is. Mindenhol előre teszik ezt a wok égőt, ami túl erős.
Olyan 200ezerből megúsznám a szettet. A főnöknő kiadta,hogy sötét színű kell legyen, a többibe nem szól bele.
Milyen márkákat javasoltok vagy milyen márkát kerüljek?
Alapvetően whirlpool -t gondoltam, mert ha minden igaz, az ikeanak is ők gyártanak. Illetve személyes tapasztalatom a Bosch fele vinne, de ami árban belefér, annak ott sz@r az elrendezése.Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.
-
Dorian
félisten
válasz V.Stryker #81040 üzenetére
A márka kb. mindegy gázfőzőlapnál, nem bonyolult szerkezet. Én Klarstein Goldflame 4-et vettem, mert brutálisan szép a fekete üveglapon a sárgaréz égőfejjel, az öntöttvas rácsai pedig olyan férfiasan markánsak. És asszem ráadásul 3 év garit adnak rá
Elvileg a sárgaréz anyagú égőfej jobb, tartósabb mint az egyéb, de majdnem mindegy, mert bármiből is tartós. Ill fontos, h öntöttvasból legyenek a rácsok.
[link]
Ez a hivatalos oldal, amennyi itt a nettó, annyiért máshonnan bruttóban is megvehető.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
V.Stryker
nagyúr
-
Grande Ale
őstag
Olvasgattam a fórumot, eszembe jutott, hogy a napokban olvastam egy cikket a gázzal főzesről. Nem biztos, hogy ez az, csak beírtam a keresőbe, csomót dobott erről: [link]
Főzzön mindenki amivel akar, csak gondoltam érdekes lehet, hamár erről megy itt a diskurzus... -
Dorian
félisten
válasz Grande Ale #81043 üzenetére
Ez egyszerűen kiküszöbölhető, ha az elszívó működik a gázzalfőzés közben.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Gömbike
senior tag
válasz Grande Ale #81043 üzenetére
Ha ez igaz lenne, halomra hullanának az emberek🤔
A covid alatt varosunkban a temetkezés vezetője voltam, más volt a papírokon, mint a valóságban. Mélyebben nem akarok belemenni.
A megélt tapasztalatok után csak és kizárólag a szememnek vagyok hajlandó hinni, a marketinget meg meghagyom a bulvárnak.Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
balojazz
aktív tag
válasz erdey_a #81037 üzenetére
A profik valóban gázt használnak a világon mindenhol, de ők azok az emberek, akik hivatásszerűen szakácsok, pénzt keresnek vele, gázzal tanulnak, olykor wokoznak, fűszereket pirítanak stb. No de ez az emberek törpe minoritása. A maradék 99.9%, akik többnyire nem is wokoznak, jobban járnak a "kevésbé rugalmas", de sokkal gyorsabb és kényelmesebb, egyenletesebb, laikusoknak kéz alá dolgozósabb indukcióssal. (Egy fazék sokliternyi hidegvizet kb negyedannyi idő alatt felforral.) Ha valaki otthoni, hétköznapi profi szakács akar lenni a családnak, az jobban jár Tesla nyomdokain. Egyszerűen hamarabb végez, és még az edények felső fala és füle is hideg marad. Satöbbi.
Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.
-
pjen
félisten
válasz balojazz #81046 üzenetére
Biztos igazad van. De szerintem a háztartasok legalább 80% nincs felkészitve, ellátva elemtromos.energiaval. Nem biztos, hogy le akarja cserélni az edények felét. Nem biztos, hogy dupla energai költséggel főzze ugyazt az ételt. Satöbbi. Majd az idő eldönti mit szeretne a nép. Jó példa az elektromos auto, mint világ megváltás.
-
KD6-3.7
őstag
Mi tudatosan a gázos megoldást választottuk.
Kérdezem, hogy az öntöttvas serpenyőd is lehet ezeken az elektromos főzőlapokon használni? Wokot még anyám is használ! Ez azért nem annyira ritka manapság a konyhában. Nagy rózsán, nagy lángon lehet azt elérni a stir fry feelinget! Sokat főzünk esténként és egyszer sem jutott eszembe, hogy hátrány lenne a gáz! Vízforraláshoz, ha nem tészta vize vagy krumpli akkor ott a vízforraló, ha meg tészta kell azt teszed oda először, közben lehet aprítani a többi hozzávalót. Takarítani sem nagy ördögnősség! Van pro és kontra ahogyan már többen megírtátok, ritkán vagyok elfogult, de most igen. Bográcsozni is szeretek, a “tűzzel játszani”
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
-----------------------------------------
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
-----------------------------------------
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Megérkezett Magyarországra a Samsung új OLED gaming monitora
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Google Chrome
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mercedes topic
- Autós topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...