Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    Kipróbáltam a szárított mangót, nincs az a pozitív hatása nálam, mint a nyers mangónak vagy nem ettem eleget belőle. Állítólag a mangó és a gránátalma jó IBD-ben. A friss mangónál tapasztaltam is ezt. [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]

    Kipróbáltam még az említett savanyú káposzta levet, ami magas tejsav tartalma miatt lehet jó, és esetleg jó mikrobák Lactobacillus és Bifidobacterium lehetnek benne. Egyelőre még bizonytalan, hogy mennyit segít, illetve nekem egyszerűbbnek tűnik, ha savanyúkáposztát veszek, aztán azt rágcsálom savanyúságnak. Érdemes lehet kombinálni Gal rost komplex-el és a fentieket tartalmazó Probiotikummal, pl. Vitaking, Jutavit. Hosszú távon szerintem az lehet cél ezzel, hogy lecseréljük a diszbiózist okozó és gyulladást fokozó bélflórát valami jobbra. Én legalábbis most ezzel próbálkozom, de elmegyek valamikor tükrözésre, csak rohadt drága a jó orvosoknál.

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák