Új hozzászólás Aktív témák

  • Linem

    senior tag

    válasz FoxEger #1922 üzenetére

    Saját véleményem, hogy szerintem a HC multi miatt nem éri megvenni. Írtad, hogy a II csalódás volt. A megjelenés óta nyomom, és azt tapasztalom, hogy a III-ban a HC multi sokkal kezelhetetlenebb lett a II-höz képest. Sokszor inkább csak felhúzom magam, és kilépek pár meccs után. Nem érzem azt a játékélményt, amit a II-nél, és az előző részeknél. Nem szokott érdekelni a k/d, de azért néha ránézek. Az is siralmas ebben a részben a többi részhez képest.
    Folyamatosan 8 irányba kell figyelned, mert bárhol előbukkanhat egy enemy a kaotikus spawn rendszer miatt. Nálam is előfordul, hogy az orrom elé dobálja le őket, és ez nem a shipment. A II-ben a shipmenten legalább az ellentétes sarkokba próbálta megoldani, itt az összes pályán bármikor bárhol előbukkanhat valaki. Tehát érdemes a tarkódra és a füleid helyére is szemet növeszteni, mert olyan irányokból lőnek le, amire nem is számíthattál. :DDD

    A játék megvásárlásáról a döntés eléggé szubjektív, mert attól is függ, hogy milyen fegyvereket szeretsz használni, illetve milyen módokban szeretsz játszani HC-n belül.
    Például én mindig is AR, BR, SMG, LMG párti voltam. Voltak mindig közöttük kedvenceim, és azokat váltogattam pályától függően. Viszont ebben a részben ezekkel a fegyverkategóriákkal sokkal esélytelenebb a harc más fegyverek ellen.
    Persze vannak sikeres meccseim is időnként, de egyre kevesebb. Sokszor az ADS-re sincs időm, már fekszem. Nah ilyen az előző részekben nem volt. A találatoknál az idegesítő csipogásokról nem is szólva.
    Szóval szerintem rosszabb lett, mint a II HC multi. A pályák jobbak, de a játék többi része lerontja az összképet.
    Nézzél meg pár HC gameplayt, és a látottak alapján döntsél.
    Esetleg várjál meg egy akciót, ami ilyenkor decemberben szokott lenni, de teljes áron semmiképp nem ajánlom.

Új hozzászólás Aktív témák