Hirdetés
- DIGI internet
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- DIGI kábel TV - digitális adás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HBO GO & OD Topic
- Játékfejlesztés
- [Re:] Frissítve: Gond van a Vodafone hálózatával
- ASUS routerek
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- [Re:] Megszűnik a 22 eurós áfamentességi értékhatár
-
IT café
Xpenology Téma Összefoglaló
Hozzászólok Aktív témák
-
Rick4
nagyúr
Én voltam az első, aki innen a ph-ról megkereste, megtalálta, először felrakta, tesztelte, használta, majd a többieknek elkezdte hinteni az infót, ezzel szemben nem kérdezett meg senki, akarok-e ezokból nyitni neki egy topicot.
Ezt használom egy ideje, olyan mintha synology nasom lenne, csak fele pénzből 2x olyan gyors cuccom van.
"amilyennek te látsz engem az többet mond el rólad mint rólam" Buddha
-
-
Rick4
nagyúr
válasz
Jim Tonic #14 üzenetére
Nem azt írtam, hogy nagyobb verziószám, hanem hogy frissebb. Az nálam leginkább dátumot jelent, mivel többen csinálnak xpenology-t, meglehet, hogy a frissebb egyben jobb is. A rendszert hogy akarod frissíteni? Az én vinyóm egy synology 212j-ből került ki, ment bele a szerverbe, felment a rendszer, minden adatom megmaradt. Elvileg ez így kell működjön, csak user error esetén fog elszállni a rendszer egy frissítéstől.
-
Rick4
nagyúr
válasz
Jim Tonic #16 üzenetére
Egyedül volt, és egyedül is van, leginkább az átköltöztetés a lényeges pont ebben az esetben. Ebből következik, hogy ha így egy lemezzel működik, elvileg meglévő tömböt másik gépbe áttéve működnie kellene, egyedül az nem megy, hogy kétlemezesből egylemezesbe raksz át vinyót, ugyanis ebből az okból én már vesztettem el adatot (ehhez hozzájárult, hogy hasznos tanácsokkal láttak el a synology hivatalos magyar fórumán a b@lf@sz hozzászólók).
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Xbox Series X|S
- War Thunder — MMO Combat Game
- Fujifilm X
- Bestbuy topic (játékok)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DIGI internet
- [Re:] [BigFish®:] I7 7700K GAMER PC -MAXIMUS IX CODE WIFI - 16GB - ASUS ROG 1060 6GB - 512 GB NVME SSD-630W ZALMAN S3-
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- [Re:] Xiaomi Redmi Note 9S 4/64GB szürke
- További aktív témák...
- ASUS VP249QGR Gaming Monitor, IPS, 23.8", 1ms, 144Hz, Full HD, FreeSync több, mint 2 év gari.
- Vadiúj !!! GEFORCE GTX 1660 TI VENTUS XS 6G OC OEM Videókártya 3év gar!
- Gamer Gyári konfig Microstar Medion MT-22 i5-6400 GTX-750Ti 8-16GB DDR4
- Alig használt újszerű Asus Vivobook X509FJ eladó!
- Lenovo Thinkpad X270 i5-7200U/16GB DDR4/512GB SSD/FHD IPS/HUN Vil.Bill./Új Gyári Nagy Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT
Város: Budapest
Cég: EN-CO Software Zrt.
Város: Budapest