Új hozzászólás Aktív témák

  • Mankó

    veterán

    válasz Patice #5848 üzenetére

    Ez a webdav nagyon jól hangzik. :R majd jövök segítségért, ha elakadnék.

    Van egy mede8er x600-as média lejátszóm, de ahogy nézegettem a dsvideót, nagyon megtetszett, hogy minden borítót, leírást azonnal megtalált a filmekhez, még azokhoz is amik a transmissionben seedeltek az eredeti össze vissza fájl neveiken. Konkrét videótéka hangulatom volt, jó lenne ezt a tv-n is élvezni.
    Semmi bajom az x600-al, szeretem, de jó lenne haladni a korral is.
    Eddig visszatartott a kodi-s, htpc-s megoldástól a "hogyan kezeljük majd távirányító nélkül" probléma, de most hogy tervben van egy Harmony Ultimate One beszerzése, megint előjött a csere ötlete.

    giorgio: mi bajod van az Xpenóval? Annó én is gyári syno-ra fentem a fogam, de tekintve, hogy méregdrágán adják, jobb megoldásnak tűnt a saját nas építése Xpenóval. Ok, nem olyan kompakt, de nagyobb házat eldugom a szekrénybe, vagy annak tetejére és már nem is zavar és ugyanazon az áron jóval bikább, időtállóbb konfigot kapok, mint a Synologyból.

    Avicularia: Nálam is dedikáltak a cuccok, de jó lenne azért csökkenteni a dobozok számát, ha lehetséges, persze anomáliák nélkül. Ezt már nem úszom meg úgy néz ki, szóval maradnak a dedikált eszközök. Hosszú távon úgy is ez jött be nálam is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák