Új hozzászólás Aktív témák

  • Essejó

    Topikgazda

    Ma délután megint a Hp mikroszerverre telepített Xpenologynál voltam. A cél a Quickconnect életre csiholása volt. fgst 2627-es leírását vettem alapul, de a pendrive syslinux.cfg-t szerkesztettem wordpadben mindhárom sorban átírtam a generált sn-t, illetve bele írtam a generált mac1-et mert ez utóbbi nem volt benne.
    "APPEND root=/dev/md0 ihd_num=0 netif_num=4 syno_hw_version=DS3615xs sn=A1LWN03017 mac1=001132C6BDDE vid=0x0951 pid=0x1607 loglevel=0 vga=0x305"
    Arra viszont ha megfeszülök sem emlékszek hogy a mac1=kezdetű számcsoportot a fenti formában egybe írtam vagy ahogy az excel dobta kettesével kötőjellel elválasztva: mac1=00-11-32-C6-BD-DE Nekem ez rémlik.
    Melyik a helyes írásmód?

    Más gondom is akadt: Regisztrálás közben amikor a nevet és a jelszót megadom és a továbbra nyomtam: A rendszernek nem sikerült a kért feladatot végrehajtania, ismeretlen hiba történt.
    Ok. Írjuk be ismét. E-mail beírása után: Ez az E-mail foglalt. :Y Néztünk egymásra okosan, hogy mi van? Majd benéztünk a levelezőbe és ott virított a Synology Aktiváló e-mailja. Katt a linken és az oldalon Regisztráltuk az Excelben generált Sn-t - Elfogadta. Szuper. Vissza a XPEnology-ba bejelentkezés és erre ezt dobta folyamatosan.:

    Kínomban vissza mentem a Syno oldalára a böngészőbe és ezt találtam:

    Jó sokára feltűnt, hogy a jelszó az 8 karakter. Viszont a regisztráció során CSAK 6 karaktert adtunk meg, miután 2x is be kell írni, meg különben is mindent írtam külön lapra az úriembernek, hogy használni tudja, szóval kizárt, hogy elírtam, ráadásul ő választotta a jelszót, tök mind1 leírom ide ez így úgysem megy: Road89

    Meg lehet ezt változtatni? Bevallom kerestem, de nem találtam rá opciót. :W

    Vagy kezdhetem elölről, új Sn és mac generálás syslinux.cfg átírás és másik email cím és jelszó regisztrálása?

    [ Szerkesztve ]

    Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

Új hozzászólás Aktív témák