Új hozzászólás Aktív témák

  • btomi9

    aktív tag

    válasz btomi9 #2343 üzenetére

    Folytatás: a DIGI megjavította a hibát, most van vonalas telefonom, és az ő routerük nincs fent a hálón, egyébként más alhálózaton van, mint a saját routerem.

    Én mindig is innen töltöttem le a boot image-eket is meg a .pat fájlokat is:
    http://xpenology.me/downloads/

    Időrendben ez történt:

    Legutóbb a XPEnoboot DS3615xs 5.2-5565.1.img és a DSM 5.2-5565.pat ment fel, nem az update 1. Már akkor sem ment a csomagkezelő. Amikor jelezte a synology felület, hogy van frissítés, frissítettem.

    Próbáltam itt a sok szenvedés közepette olyat, hogy a pendrivera, amiről bootol, Win32DiskImager -el újra feltettem az ugyanonnan letöltött azonos verziójú (legfrissebb) boot image -et, lecseréltem a syslinux.cfg -t az előre megpreparált változatra, amit előzetesen elmentettem (serial, MAC címek, és a pendrive saját VID-PID -jével).

    A synology assistant nem találta (azt mondja, 0 darab synology eszköz van a hálózaton). A webes felületen simán elértem. Választottam a frissítés&visszaállításnál teljes gyári visszaállítást, így most a syno assistant megtalálja.

    Amikor kiválasztottam hozzá a fenti helyről letöltött DSM 5.2-5565 Update-1.pat fájlt, azt mondja: a telepítőfálj modellje inkompatibilis a rendszer modelljével.

    Most mit csinálok rosszul, hogyan lehetne jól feltenni, szerintem működne a csomagkezelő is?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák